ANNONS

Ett smart möte eller nya, fräscha tankar

/

Merkurius i trigon till Uranus

Går du och grunnar på något i dag är chansen stor att du kan komma på något riktigt bra. Kanske kräver ditt svar på frågan var, hur eller när, att du tänker i helt andra banor än dina vanliga. Gör det!

Uranus är den som hellre trampar upp en ny stig själv, än följer den breda vägen som den stora massan tar. Visst kan det ibland leda till lite snårbuskar och omvägar men det brukar ofta bli med både spännande erfarenheter och titeln som ”nytänkare” som Uranus tar sig fram till sitt mål, på sitt unika sätt.

Merkurius befinner sig i Skyttens tecken. Ingen topp är för hög eller dröm för stor. Uranus reser genom Vädurens tecken, de modigas och motiverades tecken.

Den här kombinationen kan bli hur spännande som helst. Kläcker vi en idé om ett nytt företag, en coachingtjänst, en bok, ny studieväg eller en drömresa idag? Tja, det är faktiskt inte helt omöjligt!

Uranus gynnar att man arbetar för sin idéer i samarbete med andra så tacka inte nej till nätverksmöten eller välgörenhetsprojekt om de skulle dyka upp idag.

Dröm på och dröm stort. Och våga tänka ”utanför boxen”.

Fortsatt glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

1
41

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00