ANNONS

Astro för alla stjärntecken 23/11- 6/12

/

2-veckorsastro

Lördagen den 25/11 är fantastisk för att knäcka en riktigt smart idé. Brainstorm! Det vi skriver under eller skakar hand på den 28/11 har potential att hålla för långt tid framöver. Kanske till och med för alltid. Helgen 2-3/12 lovar romantik, lyx och sexiga vibbar. Bjud din kärlek på middag i vacker miljö. Handla julklappar tidigt i år, gärna redan innan den 3/12.

Väduren 21/3- 20/4

Inkomsterna ökar i december och du är snabb att spendera. Risk för att du går till överdrift när du shoppar från och med den 1/12. Fullmånen den 3/12 ger dig en chans att komma i mål med en kurs eller säljprojekt som pågått det senaste halvåret. Bäst just nu: Höj blickarna mot utlandet och en chans att vila ut på andra breddgrader.

Oxen 21/4-21/5

Din ekonomiska planet, Merkurius, backar den 3/12-23/12. Ekonomin kan kännas oklar och behöva en utvärdering. Undvik att köpa dyra saker efter den 3/12. Fullmånen den 3/12 ger dig viktiga nyheter om pengar och ditt ägande. Bäst just nu: Sex, närhet och mer heta känslor är det som tar ditt kärleksliv till nya nivåer i december.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är uppmärksam på dina vänner och nära och kära. Du sätter andra först i ditt liv. Samtidigt är du populär i din bekantskapskrets och kan få mycket kul inbjudningar.  Ditt kärleksliv blir bättre för var dag. Fullmånen den 3/12 markerar ett personligt, viktigt avslut. Bäst just nu: En tre-årig kärleksprövning är snart över.

Kräftan 22/6-23/7Solen ger dig en chans till expansion inom din ekonomi. Du är mer modig och kanske investerar pengar. Satsa då gärna på resebranschen eller ett bokprojekt. Vid fullmånen den 3/12 får du en chans att släppa en relation som stjäl energi ifrån dig. Det är även en god tid för kroppslig läkning. Bäst just nu: Hemliga karriärplaner smids.

Lejonet 24/7-23/8

Grattis! Du tjänar pengar på saker du älskar och unnar dig mer av det goda i livet. Reseplaner, kärleksflirtar och kreativa projekt dominerar i ditt liv. Satsa på graviditet nu! Fullmånen den 3/12 levererar nyheter om ett samarbete och sociala medier. Bäst just nu: Efter tre tuffa år blir livet äntligen roligare för varje dag!

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt kärleksliv förbättras lite hela tiden. Du är klarare över vad du vill ha i kärleken. Din karriär står i centrum vid fullmånen den 3/12. Du kan få nyheter om ett nytt jobb eller avsluta ett omfattande prestigeprojekt. Bäst just nu: Fokusera på att komma i känslomässig balans genom att ta hand om ditt hem och din familj. Möbelköp!

Vågen 24/9-23/10

Ta hand om din familj och återhämta dina krafter. Detta är en tid för att fokusera på emotionell harmoni snarare än karriär. Du kan få möjlighet att resa vid fullmånen den 3/12. Alternativt får du nyheter som får dig att omvärdera saker i livet.  Bäst just nu: Det ser så ljust ut för din ekonomi och du delar generöst med dig.

Skorpionen 24/10-22/11

Du utstrålar framgång och skönhet så att folk vänder sig om på gatan efter dig. Njut! Du befinner dig i en årlig ekonomisk topp. Inkomsterna ökar och chefer är generösa vid lönesamtal. Chansen att betala av skulder kan komma till dig vid fullmånen den 3/12. Bäst just nu: Våga testa spirituella metoder för att hjälpa hälsan.

Skytten 23/11-22/12Du befinner dig i ditt årliga astrologiska nyår. Allt ljus är på dig och det du önskar dig av livet. Ett viktigt kärleksbeslut når en avgörande punkt vid fullmånen den 3/12. Säger du ja eller nej? Du har grunnat på saken de senaste sex månaderna. Bäst just nu: All njutning och belöning efter tre väldigt tuffa år börjar visa sig.

Stenbocken 23/12-20/1

Du avslutar en två-årig spirituell, inåtvänd period. De insikter du sökt efter har du funnit. Nu kommer livet bli mycket lättare och roligare och hälsan bättre. I december vänder allt! Du lär dig mer om tidseffektivitet och nya rutiner på jobbet den 3/12. Bäst just nu: I december är du redo att släppa en kärlekssorg från dåtiden.

Vattumannen 21/1-18/2

De senaste två årens prövningar av din ekonomi börjar lätta märkbart! Kärleksmöjligheter kan dyka upp genom organisationer du tillhör eller på intressanta seminarier. Vid fullmånen den 3/12 sveper stora känslor in i ditt liv. En kärleksaffär eller nyheter om en graviditet? Bäst just nu: En riktig mingelperiod med likasinnade!

Fiskarna 19/2-20/3

Du har tur och flöde i arbete och karriär den 29/11- 5/12. Pengar och framgång väntar! Du kan drabbas av nostalgi och stora känslor vid fullmånen den 3/12. Din familj står i centrum och beslut om boende eller barn i din närhet tar all din fokus. Bäst just nu: Utlandet eller utlänningar är positiva för din ekonomi. Jobbresa?

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00