ANNONS

Veckohoroskop

/

Valet är gjort!

Det råder ingen tvekan om att det här med 2-veckors- eller 1-veckashoroskop engagerade er! Jag har nog aldrig fått så många kommentarer :-)

Jag tycker det övervägande önskemålet är veckohoroskop så då kör jag på det!

Så här ser läget ut just nu: Jag har redan arbetat i förväg en del, två stycken 2-veckorshoroskop ligger redan klara i datorn, så veckohoroskopen kommer börja söndagen den 17 december. Hoppas att ni kan hålla ut tills dess :-)

Jag kommer publicera veckohoroskopet för varje tecken på söndagen så att man har koll på veckan i god tid innan den startar. Jag har alltid publicerat kl 08:00 sharp. Det fortsätter jag med.

De övergripande planethändelserna, såsom jag skriver dem  varje söndag just nu, tror jag får hamna på lördagen istället.

Hoppas att detta upplägg känns bra för er- det är verkligen så roligt att skriva för er!

Nu ska jag ut i snön och njuta innan allt töar bort.

Ha en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena

11
113

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00