ANNONS

Horoskop på gång

/

Helgjobb

(Nymånehoroskopet för dagens nymåne i Skorpionen publicerade jag redan igår och ni finner inlägget HÄR. )

Jag hade egentligen slutit en pakt med mig själv om att inte jobba på helgerna. Men den här veckan blir det lite jobb ändå.

Jag har ett horoskop att skriva till tidningen, ett veckohoroskop tills imorgon samt lite annat att kontemplera över.

Sedan 2015 har jag släppt 2 böcker per år. Nu är det dags att dra ner på tempot en aning. Mer fokus på bloggen och att ytterligare bygga den får bli min nya plan.

I veckan som gick fick jag hem provtrycket av Fortunata del 2 och allt ser fint ut så jag har bett Type & Tell att publicera den. Jag hoppas att den ska finnas tillgänglig i internetbokhandlarna under veckan som kommer.

Det är väldigt stort att äntligen, äntligen se del 1 och 2 stå bredvid varandra i bokhyllan. Jag skrev färdigt del 2 våren 2010 och sedan dess har vändorna varit enormt många. Nystart och omstart kan man säga. Men nu är det dags att börja kika på anteckningarna för del 3. ”Endast” ett bokprojekt inför det kommande året som det ser ut. Det känns skönt och roligt.

Nu ska jag skriva horoskop så att det glöder och sedan göra helg!

Kramar och glad lördag och helg till er alla!

Helena

1
38

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00