ANNONS

Livskall med noder i de olika husen

/

Norra noden i de olika husen

Det kom så mycket kommentarer och funderingar kring hur man tolkar sin norra nod att jag skriver ett inlägg om hur jag gjort det. Så kan ni som känner till er norra nods natala placering bena vidare.

Jag har den norra noden i Skorpionen i det fjärde huset. Enligt det HÄR inlägget, som handlar om vad man gör i de olika husen, ser man att det fjärde huset är miljön för min norra nods placering: hemmet.

Sedan lägger man till Skorpionens energier kring det jag har gjort/gör i hemmet: andlighet, jobb hemifrån, astrologi, juridiska utredningar.

Stämmer fint med det som skett mig sedan jag började lyssna till den norra nodens kall. Det riktiga flödet kom när jag började arbetat hemifrån med Skorpionens ämnen. Då öppnade sig alla dörrar och möjligheter.

En läsare hade sin norra nod i Fiskarna i det första huset. Det första huset är den personliga profilen, såsom omvärlden uppfattar personen, samt den egna viljan och önskan.

Fiskarnas tecken är ”Florence Nightingales med stamtavla” de är helt enkelt fantastiskt omtänksamma och omvårdande av andra. Många Fiskar arbetar inom sjukvård eller med barn. Fiskarna är kloka och ofta väldigt andliga. Som om de hade antenner på huvudet kan de känna av stämningar i ett rum eller få föraningar om vad som väntar. Slutligen är de också väldigt fantasifulla och drömska, de perfekta sagoälskarna eller författarna.

Fiskarna styr över det tolfte huset vilket tyder på avskildet. Ett arbete eller livskall där du får arbeta i enskildhet eller göra det stora förberedande arbetet i projekt, exempelvis visuella projekt inom bild eller musik. Vad din intuition och känsla säger dig om det du ska göra är en viktig vägledare som du ska våga lita på. Du arbetar bäst när det bara är du och din vision i rummet.

Något av dessa ämnen och tankar kan visa en väg för dig med den norra noden i Fiskarna i det första huset. Framstår du som en person som arbetar kreativt eller låter visioner och intuition prägla en stor del av ditt liv och arbete? Arbetar du inom sjukvård och/eller återhämtning?

Med den norra noden i Fiskarna har du erfarenheter med dig som faller under Jungfruns område: ett öga för detaljer, system och stark pliktkänsla. Detta faller sig troligen lätt för dig men i det här livet ska du lita mer till känsla och inre övertygelse. Undvik att bli alltför kritisk, det kan stoppa ditt framgångsflöde.

Naturligtvis finns det fler delar i horoskopet som visar på exempelvis jobb och karriär men om man endast ser till den natala norra noden så är detta en bra start.

Hoppas det gav en idé om hur man kan göra för att tolka betydelsen av den norra nodens placering.

Kramar

Helena

8
18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00