ANNONS

Horoskop 16/11

/

Venus och Neptunus i en vacker trigon

Så här påverkas stjärntecknen:

Väduren: Dina närmaste relationer mår toppen. En hemlig passion kan blomma ut eller en dag tillbringas i sängen med din partner. Passionerat och en känsla av att vara så nära varandra på alla plan letar sig in i ditt liv.

Oxen: Idag kan du möta den där personen som du drömt om så länge. Ett kalas eller ett event, kanske för välgörenhets skull, kan bringa dig både kärleksmöjligheter och en chans att hitta en ny spännande samarbetspartner.

Tvillingarna: Du kan bli eld och lågor över ett arbetsprojekt. Samtidigt kan du känna ett stort behov av att få ge allt till din kärlek. Att ge är ofta större än att få. Kanske peppar eller hejar du på din partner så att denne mår toppen efteråt.

Kräftan: En flirt med någon så helt annorlunda från de du vanligen attraheras av är möjlig idag. Samtidigt kan dina kreativa förmågor, eller sådant du brinner för att göra, få en chans att synas eller nå ut till de du önskar. Din unika förmåga lyser idag.

Lejonet: Nyheter om lån eller ekonomin kring fastigheter/bostäder kan ge dig positiva vibbar. Kanske beger du dig till banken för att med ett smil på läpparna signera ett nytt avtal eller göra upp en fastighetsaffär.

Jungfrun: Står du i begrepp att skicka iväg en ansökan, kanske till en kurs, skriva under ett kontrakt eller ge dig iväg på en kortare resa? Dagens möte mellan Venus och Neptunus ger dig ett klart och fokuserat sinne vilket gynnar ett positivt resultat.

Vågen: Ett nytt jobb är i horisonten! Ditt rykte som plikttrogen och noggrann levererar. Alternativt kanske du hjälper din kärlekspartner och gör en riktig bragdinsats när du lättar dennes börda.

Skorpionen: Din dag kan bli magisk. Fixa dig lite extra innan du ger du ut idag. Flirtar och oväntad glädje utlovas! Känslor kan snabbt bli väldigt passionerade.

Skytten: Vad är det du planerar eller diskuterar i hemlighet? En kreativ plan eller en ny livsväg framåt? Det tycks konfidentiellt och fyllt av känslor. Kanske anförtror du dina innersta känslor till en familjemedlem eller någon som känns som familj.

Stenbocken: Dina möjligheter att nå framgång går via samarbeten med andra och dina sociala kontakter. Välgörenhetsidéer och voluntärjobb kan öppna vägar för dig. En flirt med en vän eller online är också möjlig.

Vattumannen: Du kan få nyheter om en bonus eller löneförhöjning. Ditt proffsiga sätt och erfarenhet har imponerat på högre chefer och beslutsfattare.

Fiskarna: Drömmar om en resa utomlands kan gå i uppfyllelse. Ett vackert hotell där sanden är varm och servicen är god, eller tankar som för med sig ett helt nytt livsperspektiv, ger dig en väldigt positiv känsla.

0
18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00