ANNONS

Kräftans liv

/

Kärlek, Pluto och Saturnus

Några Kräftor/Kräftascendenter har skrivit och undrat om något ska bli roligare i livet snart? Eftersom jag sitter och skriver på mitt årshoroskop 2018 tar jag upp de stora dragen i ett kvickt svar. Vid Lucia får ni årshoroskopet här på bloggen.

Pluto, planeten som är expert på att förgöra och föda på nytt, har befunnit sig i Kräftornas kärlekshus sedan flera år tillbaka. Det pågår en form av utrensning i både seriösa kärleksrelationer, affärssamarbeten och socialt liv (allt styrt av det sjunde huset). Denna process är kämpig. När Kräftorna om några år ser tillbaka på åren sedan 2008 kommer ni troligen att se att allt har förändrats. Äktenskap kan ha slutat i skilsmässa, nya vänner kommit och gått, samarbeten börjat och avslutats. Det är att likna vid en sorts situation där ingenting är konstant.

Samtidigt har gränssättande Saturnus funnits i Kräftornas sjätte hus. Detta är hälsans och det dagliga arbetets hus. Prövningarna med ett krävande jobb, en knepig chef eller väldigt mycket ansvar för detaljer och scheman kan ha vägt tyngt på Kräftornas axlar i jobbet sedan julen 2014. Hälsan kan likaså ha prövats, särskilt skelett, ben, hud och tänder, kan ha gett skäl att ta extra hand om sig.

Kul då? Finns det inget kul?

Jovisst, Jupiter har nyligen, den 10 oktober, flyttat in i det femte huset. Här finns nöjen, njutning, fertilitet, saker man älskar att ägna sig åt/hobbies och kärleksaffärer. Under det kommande året kommer möjligheterna till njutning och att göra sådant man tycker om, att bli fler. Kräftor i fertil ålder är mer fertila än vanligt och graviditer och barn kommer vara en stor del av glädjen. Likaså att göra mer av det man älskar, kanske till och med skapa inkomster av en hobby.  Ganska passande efter allt slit sedan 2014.

När Saturnus den 20 december flyttar in i Stenbockens tecken och Kräftornas sjunde hus kommer han att trivas bättre, för det är Saturnus eget tecken. Detta kommer bättra på kärlekslivet och ge en chans till den struktur och ton som Kräftorna önskar sig både i kärleksliv och socialt.

I årshoroskop för 2018 skriver jag mer om det som väntar Kräftorna.

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

6
20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00