ANNONS

Horoskop 11/11- Saturnus/Uranus-trigon

/

Förändringarnas tid

På lördag möts Saturnus i Skytten med Uranus i Väduren i en fin trigon. Kombinationen hållbar struktur (Saturnus) samt uppfinningsrikedom för att komma ur gamla gängor (Uranus) har varit med oss i tankarna under hela 2017. Nu, för tredje gången sedan julen 2016, möts de igen.

Tankar på att förnya livet på olika sätt har varit extra kännbart kring julafton 2016 och kring den 18 maj i år. Nu är det precis samma tongångar igen: vad kan vi förändra så att vi får ro och stabilitet i livet? Ju mer nytänkande vi är, desto bättre. OM vi agerar kan resultat visa sig snabbt.

Alla stjärntecken har Saturnus och Uranus i olika horoskophus, vilket gör att olika livsområden påverkas av mötet på lördagen.

Så här påverkas stjärntecknen:

Väduren: Ditt första och nionde hus aktiveras. En idé kring ett nytt sätt att arbeta, kanske via teknik, appar, hemsidor och bloggar, kan blomma ut. Tankar kring hur du kan tillföra mer till världen, eventuellt genom välgörenhet, kan också färga dina idéer eller tankar. Det är en mycket bra tid för att presentera en banbrytande idé för någon som kan hjälpa dig vidare.

Oxen: Ditt tolfte och åttonde hus är aktiverade. Tankar och händelser som du kanske hållit ifrån världen tar upp din tid. Är det en tid för att ge upp en vision som inte bär frukt, antingen den handlar om en person eller en idé? Eller kraftig modifiera den? Andevärlden, drömmar och intuition ger dig god vägledning just nu. Lyssna till tecknen!

Tvillingarna: Ditt elfte och sjunde hus aktiveras. Alla former av samarbeten lyser. Nu gynnas du av att tänka i termen ”vi” snarare än ”jag”. Aktivera dina kontakter och be om hjälp i exempelvis sociala medier eller grupper du tillhör. En nydanande idé kan få rejäl framåtskjuts genom att du använder dig av marketing på Facebok, Instagram, Snapchat etc.

Kräftan: Ditt tionde och sjätte hus aktiveras. Dags för nystart i sättet du hanterar dina dagliga arbetsrutiner! Karriären och ditt dagliga arbete mår bra att våga dig på att testa nya vägar. Aktivera dina kontakter i sociala medier och maila arbetsgivare och företag för att få en tid för ett personligt möte. Ju mer du visar att du är redo att tänka ”utanför boxen”, desto mer flöde får du i jobbet.

Lejonet: Det nionde och femte huset aktiveras. Kan du bli ärligare och rakare i ditt kärleksliv? Ta en risk i kärlekslivet, eller med ett kreativt projekt, och du har allt att vinna. Minns du vad du gjorde eller planerade kring den 18 maj? Nu är samma tankar på tapeten igen. Ett kreativt projekt kan blomma ut, en kärleksrelation likaså. Stadgade mår bra av att lämna det förgångnas sätt att leva ihop och istället våga sig på något nytt.

Jungfrun: Det fjärde och åttonde huset aktiveras. Ditt hem-och familjeliv mår bra av att tänka i nya banor. Våga uttryck dina känslor direkt, istället för att dölja dem. Lyssna till din inre guide i både kärleksliv och familjefrågor. Förlovning, gradviditet eller tal om samboskap kan leta sig in i det som sker dig idag.

Vågen: Det tredje och sjunde huset aktiveras. Spännande sms, samtal eller mail kan ge dig händelsefulla dagar. Det kan bli tal om att ansluta dig till en samarbetspartner. Målet är att kombinera sådant man vet fungerar med innovativa idéer. Ett möte, inspirerande tv-program, eller en nyhetsartikel kan puscha dig till att våga en ny början. Kanske behöver du lära en del för att göra verklighet av din vision, men det kommer vara värt ansträngningen!

Skorpionen: Det andra och sjätte huset aktiveras. Nu är det dags för dig att se på sättet som du hanterar pengar och affärer. Värderar du dina tillgångar och förmågor på rätt sätt? Nu får du en chans att se till att få mer betalt för din personliga talang. Tankar på att automatisera dina inkomster, exempelvis genom länkar/affiliatemarketing eller digitala produkter, kan vara nyckeln till mer pengar.

Skytten: Det första och femte huset aktiveras. Strukturerade Saturnus i ditt eget tecken har gjort dig till en riktig mästare i disciplin och ordning. När denna kunskap möter uppfinningsrika Uranus i ditt femte hus för sådant du brinner för är det en bra tid för att profilera dig. Nu kan du få fin uppskattning för ett kreativt projekt och/eller träffas av insikten att internet och teknik ruvar på fantastiska möjligheter för att du ska få mer frihet i livet.

Stenbocken: Det tolfte och fjärde huset aktiveras. Hej nostalgi! Någon ”behind the scenes” kan ge dig en hjälpande hand eller så satsar du allt på att släppa och förlåta gamla synder, kärlekssmärta eller skuldkänslor. Oväntade känslostormar kan få dig att fatta viktiga emotionella beslut. Nu väntar den nya tiden. Släpp det förgångna. Hem, familj och nyheten om en graviditet kan ha något med händelserna idag att göra.

Vattumannen: Det elfte och tredje huset aktiveras. En inflytelserik person som du träffat i samband med de grupper, nätverk eller organisationer du tillhör kan vara den vinnande länken i ett nytt spännande samarbete. En vän eller kursbekant kan likaså väcka en känsla av att ni två skulle kunna skapa något riktigt fantastiskt ihop. Något nytt och mycket lovande inför framtiden.

Fiskarna: Det tionde och andra huset aktiveras. Någon mer ytligt bekant, alternativt, en fråga kring teknik och internet, kan få dig att explodera som en bomb! Nu kan det bli dags att sätta ned foten och markera gränserna för vad du är villig att gå med på när det kommer till ditt ansvar i föreningsliv eller nätverk. Om du agerar kan du göra dig av med känslan av att vara inträngd i ett hörn eller vara utsatt för grupptryck. Ekonomiska frågor verkar vara den springande punkten.

2
25

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00