ANNONS

På bloggen denna vecka

/

Jag fick bita mig i tungan efter att i veckans horoskop igår ha skrivit ”reklamfritt”. Med det menar jag att i den mån det är upp till mig så är det reklamfritt. De inlägg jag tidigare gjorde om skönhet, inredning m m har jag nu helt slutat med. Vad amelia sedan säljer in för reklambanners är inget jag kan påverka. Jag tror det är därför vissa av er skrev att det är massor av reklam /reklambanners medan andra skrev att det inte såg någon reklam alls (inga adlinks eller liknande) i min löpande text. Min intention är fortsatt att skriva horoskop till 100%.

På bloggen den här veckan ska jag bl a besvara en fråga om hur det ser ut i pengar och ekonomi för Kräftor. En nytänkande Kräfta som behöver pengar frågar.

På onsdagen går bloggen in i en ny utseendeera. Vi ska få en ny plattform för att bli mer tekniskt smart och nytänkande. Helt i enlighet med den andra av två ovanliga Jupiter/Uranus-oppositioner i år, där den andra äger rum den 27 september. Jag hoppas att allt ska flyta smärtfritt vid övergången men om det är något som verkar tokigt under tisdagen och onsdagen så kan detta vara anledningen.

På torsdagen är det som vanligt dags för 2-veckors astro.

Ha en fortsatt fin måndag! (Här i Stockholm blev det ju nästan ”sommar” igen. Underbart!)

Kramar

Helena

0
13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00