ANNONS

Horoskop vecka 39, 2017

/

Årshoroskop 2017

Kärlekshoroskop 19 september- 14 oktober

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken för perioden 14- 27 september

Ingen bra dag för verbala eller skriftliga överenskommelser

Veckan startar med ett möte mellan Merkurius (kommunikation, kontrakt, tal och skrift) och Saturnus (ordning och reda, struktur och långsiktighet). De möts på måndagen den 25 september i en kvadratur och bringar inte fram det bästa hos varandra. Undvik att ta skaka hand eller skriva under papper denna dag. Den dags aspekter som råder då man exempelvis skriver under ett kontrakt eller en ansökan följer med i det projektets ”historia”. Med icke-gynnsamma aspekter är det så klart inte att föredra.

Tråden från mars månad tas upp igen

På onsdagen den 27 september befinner sig Jupiter i opposition till Uranus. Sist det hände var den 3 mars 2017 (minns du vad du ville ändra på eller bryta dig fri ifrån i ditt liv då?) och nu kommer chansen igen. I mars befann sig Jupiter retro vilket kanske inte gav exakt samma flöde som planeten av optimism nu gör. Nu är det dags att sätta stopp för en relation eller en situation där du känner dig begränsad, instängd eller rent av kontrollerad. Känslan när man agerar kan vara som att skära av ett rep som suttit för hårt om händerna eller hindrat en från att kunna vrida på huvudet för att se mot nya horisonter. Det kan gå undan när förändringen plötsligt är möjlig. Kanske önskade du dig en typ av befrielse i samband med dagarna kring den 3 mars men omständigheter sedan dess har inte gjort det möjligt att annat än vänta. Annat blir det den 27 september, då klaffar plötsligt möjligheterna och vi kan ta nya steg mot frihet och en ny väg att leva.

Pluto framåt

Dagen därpå, på torsdagen den 28 september, sätter Pluto fart framåt igen. Detta efter att ha varit retrograd sedan den 20 april. Sedan dess har planeten av transformation backat från den 19 graden tillbaka till den 17 graden i Stenbocken. Att Pluto börjar röra på sig framåt igen kommer särskilt glädja Skorpionerna. Nu klarnar livsalternativen och istället för stillastående titta på när livet sker, får Skorpionerna återigen ta över ratten.

Även de andra stjärntecknen påverkas naturligtvis, beroende på vilket livsomåde som styrs av Pluto. Jag kommer publicera ett särskilt horoskop för detta i veckan som kommer. Men för er som redan nu vill veta vilket livsområde/horoskohus som styrs av Pluto så är det följande:

Väduren:8

Oxen:7

Tvillingarna:6

Kräftan:5

Lejonet:4

Jungfrun:3

Vågen:2

Skorpionen:1

Skytten:12

Stenbocken:11

Vattumannen:10

Fiskarna:9

I det här inlägget, om de olika aktiviteterna som hör samman med de olika horoskophusen, kan ni läsa mer om hur ni påverkas.

Åter till planethändelserna i vecka 39.

Merkurius in i Vågen

Låt oss tala om relationer, skönhet, konst, inredning, diplomatiska lösningar och roliga firanden! Ja, så skulle man väl kunna summera det när Merkurius på lördagen den 30 september flyttar in i Vågens tecken. Merkurius älskar all form av information, såsom tidningar, artiklar, kurser eller bara ren och skär kommunikation som i ett samtal eller mail. Och nu är det Vågens ämnen som är hetast. Kan bli en vacker upplevelse med mer fokus på det vackra i livet och harmoni, harmoni, harmoni! Vågen älskar när vågskålarna väger jämnt och allt ”stämmer” i energierna. Merkurius stannar kvar i Vågen till och med den 17 oktober.

Energin känns helt rätt under lördagen eftersom…

Härlig dag med god samvaro, kärlek och kalas

På lördagen möter Venus Neptunus i en opposition. Den här lördagen kan bli hur vacker och kärleksfull som helst. Det är lite sagovibbar över detta faktiskt! Sammantaget med Merkurius i Vågen är det en perfekt dag för att tala om känslor och kärleksrelationer. Men även för att gå på ett fint kalas där stämningen tycks vara så piffad att det känns som man stigit in i en annan värld. Temafesternas helg, skulle jag säga!

Jag önskar er en härlig vecka och tackar er, som alltid, för ert fina stöd med att sprida och gilla länkar till inläggen jag gör. Tillsammans har vi styrt om den här bloggen till en renodlad, reklamfri, horoskopblogg och jag är så glad för att ni är glada och nöjda. Tack, tack, tack och återigen ett stort TACK!

Kramar

Helena

6
55

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00