ANNONS

Helgens horoskop

/

Jag känner mig lite pirrig för jag fick just veta att Happy Life är redo att skickas på tryck! Det är stort och markerar slutet på skrivprocessen definitiv. Det är då jag ber en stilla bön att jag tänkt rätt och att detaljer och datum sitter på rätt ställe. Den här boken var tuffare att skriva och krävde många funderingar. Jag letade efter en pepp-stämning i texten och hoppas att det är känslan som boken ska förmedla.

Idag skriver jag horoskop för söndagen den 24 september. En dag då det gäller att hålla tungan rätt i mun när Mars och Neptunus gör att oklarhet hänger som ett litet moln över oss. Samtidigt som Mars manar på och vill att vi ska agera. Lite av en pressad känsla. Sitt lugnt i båten, imorgon kommer horoskop för hur alla stjärntecknen påverkas av Mars/Neptunus-mötet.

Veckohoroskopet för vecka 39 ska också skrivas. Jag känner mig som en regelrätt horoskopmaskin. :-)

Förutom horoskop ska jag fira en släkting som fyllt år. Trevlig och vilsamt i lunchtid.

Jag önskar er alla en härlig fredag och helg!

Kramar

Helena

0
22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00