ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tidseffektivtet och boktips

/

Nymåne (horoskop HÄR) och effektivt värre. Vilka planer och vilka talanger ska vi använda oss mer eller bättre av under det kommande halvåret? Det är frågor som många ställer sig nu och under de kommande tio dagarna då fokus är på att bli mer tidseffektiva, mer hälsosamma och mer rutinerade.

Jag fick just reda på att vår bloggplattform ska läggas om till en annan för att bli snabbare, smartare och bättre. Låter helt i linje med nymånen. Hela händelsen äger rum i nästa vecka, på onsdagen den 27 september. Om det är något som ser annorlunda ut eller gamla inlägg som saknas eller, tja, vad som, så är det med anledning av den stora importen av gamla inlägg till den nya plattformen. Jag kommer publicera mitt inlägg på tisdagen den 26 september tidigt och på onsdagen den 27 september sent på eftermiddagen för att inte hamna i ”stormens öga”.

Lustigt nog är det dags för Jupiter/Uranus oppositionen den 27 september. Expansion av teknik med fokus på skrivande. Kan ju knappast bli mer träffande!

Idag tänkte jag passa på att tipsa om tre böcker för de som är spirituellt intresserade. Böckerna kan nog ge en hel del spännande till den som anser sig vara i en sökande period. Läs och se om ert inre lockas av någon av dessa tre i det s k mystikpaketet. Den inre vägledaren brukar visa rätt väg genom att ge oss en god magkänsla för det vi ser eller tar del av.

Jag önskar er en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00