ANNONS
PersonuppgifterCookies

Astro för alla stjärntecken 14-27 september

/

Det väntar oss underbara kärleksaspekter under dagarna 15-18/9. Gå ut och njut med en partner eller spring in i någon ny, mycket speciell person.  Detta är härligt, upphöjt i hundra! Vid nymånen den 20/9 får vi en närmast drömsk chans att börja om på nytt när det gäller hälsa och arbete. Onsdagen den 27/9 är en återupprepning av den 3 mars. Vi väljer helt nya vägar i livet.

Väduren 21/3- 20/4

Det vimlar av jobbmöjligheter för dig. Du har råd att välja och vraka. Vid nymånen den 20/9 tycks du bestämma dig för vilket jobb som passar dig bäst. Din hälsa är också något som intresserar dig mer. Vilka rutiner saknar du för att komma igång med träning ordentligt? Bäst just nu: Du roar dig med en kärlek. Singlar attraheras av läkare eller gympersonal.

Oxen 21/4-21/5

Du har ett viktigt uppdrag nu: att roa dig och njuta maximalt av livet. Det är din årliga nöjestopp! Vid nymånen den 20/9 kan nyheter om en kul hobby ge dig glädje. Om du önskar dig en graviditet ska du försöka vid samma datum. Bäst just nu: En kittlande romans eller nyförälskelse i din partner kan sätta guldkant på ditt liv.

Tvillingarna 22/5-21/6

Fokusera på det bästa för ditt hem- och familjeliv. Ditt behov av att finna en inre ro och balans är viktigare än något annat. Red ut oenigheter i familjen. Den 20/9 kan nyheter om ett nytt boende eller flytt nå dig. Bäst just nu: Du tycks tillräckligt nöjd med din ekonomi för att kunna släppa fokus på det området för ett tag.

Kräftan 22/6-23/7Det surrar nästan om dig! Kommunikation och ny information ger dig massor att göra. Det är en utmärkt tid för att starta ett nytt konto på sociala medier eller lära dig mer om försäljning. Vid nymånen den 20/9 kan nyheter om just dessa områden avlösa varandra i rask takt. Bäst just nu: Investera i en ny bil eller smartphone!

Lejonet 24/7-23/8

Du är tecknet med guldbyxorna! Din förmåga att attrahera inkomster är imponerande. Det väntar mycket jobb, men resultaten kommer snabbt. Föräldrar är också hjälpsamma ekonomiskt. Ett nytt arbete eller en försäljning med vinst väntar den 20/9. Bäst just nu: Du värderar dig själv högre än på länge och reser kanske utomlands i jobbet.

Jungfrun 24/8-23/9

Det är de personliga önskningarnas tid för dig. En gång per år får du välja nya mål i livet och vända livet i den riktning du vill ha. Vad vill du? Sätt din intention vid nymånen den 20/9 och se dina planer blomstra inom det kommande halvåret. Bäst just nu: Du är snyggast i zodiaken från och med den 20/9. Köp dig något lyxigt.

Vågen 24/9-23/10

Ditt liv går ner i en lugnare takt. Du behöver vila, återhämtning och kanske till och med att slicka ett och annat sår. Du väljer hellre lugna hemmakvällar än sociala event. Ditt fokus på mindfulness gör att du kan attrahera en partner som känns som en själsfrände. Bäst just nu: Sätt dig i lotusposition och lyssna inåt den 20/9.

Skorpionen 24/10-22/11

Du har stressat mycket på sistone och nu är det dags att ta hand om följderna. Ta särskilt hand om din mage. En rolig mässa eller nätverksevent kan bli aktuellt den 20/9. Singlar kan finna kärleken i samma miljö, med personer som delar samma intressen som du. Bäst just nu: Din ekonomi får ett rejält uppsving från och med den 22/9.

Skytten 23/11-22/12Ditt kärleksliv piggar på sig rejält! Din karriär och ditt kärleksliv tycks gå hand i hand. En chef eller någon med hög status lockar dig. Positiva nyheter om ett arbete du sökt kan glädja dig den 20/9. Du tar stora kliv mot ett drömjobbsscenario. Bäst just nu: Alla nya vänner och kontakter som kommer in i ditt liv efter den 22/9.

Stenbocken 23/12-20/1

En möjlighet till utlandsresa eller annat sätt att vidga dina kunskaper väntar i samband med nymånen den 20/9. Religion eller juridikska ärenden kan särskilt intressera dig och ge dig att göra. Bäst just nu: Kärleken strålar den 14-15/9. De framgångar du når i karriären efter den 22/9 kan vara några av de viktigaste i din livstid.

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt kärleksliv är HETT! Ögonblicklig attraktion, hemligheter och flirtar ger dig pirr i magen. Alternativt ser du till att göra en grundlig rening av ditt liv. Du får en god chans att se över dina finanser den 20/9. Efter den 22/9 kan en flirt i utlandet ge dig att tänka på. Bäst just nu: Betala av skulder och lägg om lån.

Fiskarna 19/2-20/3

Antalet inbokade middagsbjudningar, kalas och vänträffar ökar raskt. Stadgade njuter av att gå ut tillsammans och singlar kan träffa kärleken på traditionella firanden som bröllop och födelsedagskalas. Den 20/9 kan ge dig en magisk upplevelse. En vän kan öppna en dörr i jobbet för dig. Bäst just nu: Du är populär och efterfrågad.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00