ANNONS

Soltecken?

/

En relevant bloggfråga kom häromdagen:

Hej! Jag är född lejon 23 August men av en del astrologer som ställer mitt horoskop gör mig till jungfru! Varför? enligt födelsehoroskopet är 29, 30 grader i lejonets hus och min accendent är oxå lejon .

Solen träder in i de olika stjärntecknen vid ungefär samma datum varje år, Om ni när ni läser horoskop i tidningar eller på bloggar ser att den tid som står utsatt inte stämmer överens med ert stjärntecken, men ni VET, som i frågan ovan att ni är födda med Solen i ex Lejonet. Läs då för Lejonet!

I tidningar arbetar vi ofta mot en viss åldersmålgrupp och i det fallet använder vi ofta de datum som passar bäst för personer födda vissa år.

Genom att ställa ditt eget horoskop på nätet, precis som frågeställaren gjort, så ser man snabbt var man har sin sol och därmed vilket soltecken man är född i. Skulle det visa sig att man har Solen i den sista graden av Lejonet och sedan en hel mängd andra planeter i Jungfrun kan det ju ge en stark Jungfruenergi till horoskopet. Det kan vara en av anledningarna till att personen i frågan ”gjorts om” till Jungfru. Men med både Sol och ascendent i Lejonet är du ett starkt Lejon också!

När släpps Fortunatas Profetia del 2?

Jag hoppas ha Fortunatas Profetia. Del 2. Konungens Stav, ute i nätbokhandlar i oktober. Jag korrekturläser just nu och sedan hänger det på hur lång tid som behövs för sättning. Jättekul att ni frågar!

Kramar

Helena

0
14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00