ANNONS

Kärlekshoroskop augusti/september

/

Kärlekshoroskop: Härliga tider- den 26 augusti flyttar kärlekens planet, Venus, in i Lejonets tecken. Som en sista sommar-romans-känsla i luften, tycker jag. Venus stannar i Lejonets tecken fram till och med den 19 september.

Här är stjärntecknens kärlekshoroskop:

Väduren: Vad händer när man får besök av kärlekens planet i sitt femte, flirtiga, kärlekshus? Passion! Det är nu du känner dig extra snygg och sexig, tar ut svängarna med snygga underkläder och blinkar tillbaka när någon flirtar med dig. Möjligheterna till skoj och nöje samt kärlek kommer som i ett vackert inslaget paket till dig. Stadgade Vädurar får en chans att återuppleva nyförälskelsens tid. Boka in en romantiskt middag med din älskling eller bara strosa nedför gatan, hand i hand.

Oxen: Detta kommer bli en känslosam historia. På ett bra sätt! Venus befinner sig i ditt fjärde hus och där kan minnen från tidigare bli stora och kärleksfulla. En vän från din barndom kanske väcker kärlekskänslor hos dig. En familjemedlem kan introducerar dig till en ny kärlek eller så är det dags att presentera din kärlek för resten av familjen. Stadgade kan tala om att flytta ihop och bilda familj. Nyheter om en graviditet är också mycket möjliga. Lejonets tecken styr över barn så familjeliv med barn, en ny partner med barn, eller en graviditet står i centrum för ditt kärleksliv.

Tvillingarna: Venus i ditt tredje, kommunikativa hus, öppnar för ett romantiskt klick mellan någon som är snabbtänkt och intellektuell. Någon som vill diskutera de senaste nyhteterna, smarta överlevnadstrick eller rent business. Stadgade som delar intressen kommer ha en särskilt kul period. Ni är inte bara kärlekspar ni är också ett smart team som lär er av varandra. Korta resor kan med en partner kan också bli aktuellt. De skulle i sådanan fall vara inom en dags bil-eller tågresa. Inom det egna landet.

Singlar kan möta en kärlek genom vänner, lokala mötesplatser nära ditt hem eller på en kurs eller föreläsning.

Kräftan: Vad du värderar i ditt kärleksliv kommer vara något som du återkommande tänker på. Dina behov och vad du behöver i en kärleksrelation sätts först. Det kan låta en aning osexigt och ja, till viss del. Men det handlar om att du ska hitta rätt grund att stå på med en partner. Det är viktigt att ni har samma åsikter om hur man lever och delar livet. Singlar kommer attraheras av personer som har ”läget under kontroll” avseende boende, arbete, pengar och en fungerande livsstruktur. Venus i det andra huset kommer ge dig en chans att investera i några riktiga fina plagg. Rena rama lyxtillfället! Perfekt när du och din kärlek går på date.

Lejonet: Grattis Lejonet! Venus i ditt första hus är som att ha fått lite strössel av magiskt ”det”. Du blir snyggare, mer uppmärksammad och kan mycket väl få både en, två och tre kärleksflirtar. Det är passion i luften! Lejonen älskar uppmärksamhet och nu blir det än mer av den varan. Du lär älska den här perioden! Stadgade klär dig sexigare och blir mer medvetna om sig själva i relationen. Och, det blir Lejonets partner också och försöker göra allt för att Lejonets ska vara nöjd och lycklig. Singlar: Om det är någon gång på året då kärleken kan slå till så är det nu!

Jungfrun: Kärleksmöjligheter bakom stängda dörrar, oj, oj. Med Venus i ditt tolfte, hemlighetsfulla, hus, kan en affär med en redan upptagen person bli aktuell. Eller en ny relation som av någon anledning smusslas med. Stadgade som haft en tuff period får en period för att dra sig tillbaka och läkar gamla sår. En perfekt tid för en kärleksresa!

Vågen: Detta är online-flirtarnas tid!

Venus i ditt elfte hus kan skicka dig en romans med någon in en grupp du tillhör, såsom en sånggrupp, nätverk för kreativa idéer eller organisation där barn står i centrum. Stadgade kan tycka att det är mer coolt att inte hänga ihop hela tiden. Att lite distans bringar tillbaka spänningen i relationen.

Skorpionen: Nu är rätt tid att ta din älskade i handen och sätta er ned och tala om hur ni ser framtiden tillsammans. Vad finns det för struktur och vad vill ni ha för struktur avseende barn, boende och barn? Typiska frågor när Venus befinner sig i det tionde, långsiktiga huset. Singlar kan möta en person som är ”högstatus”, en chef eller person som andra anser tillhöra gräddan eller en expert inom sin bransch. Ju mer framgång personen har, desto snabbare klappar Skorpionens hjärta! Åldersskillnaden mellan dig och en ny kärlek kan vara stor.

Skytten: Venus befinner sig i ditt nionde hus öppnar för alla möjligeter till att ta din kärlek i handen och sätta er på ett flygplan till en exotisk plats. Det nionde huset är det där vidgade livsperspektiv finns, att dela en upplevelse som får dig att se livet på ett nytt sätt kan bli det du minns mest av den här perioden. Singlar kan möta kärleken i en lärare eller mentor. Jurister, advokater och författare samt utlänningar får också Skyttens hjärta att banka lite snabbare!

Stenbocken: Venus i ditt åttonde hus är som att trycka på en ”passionshöjarknapp”. Som att befinna sig i en mycket sexig film där allt handlar om kärlek och närhet. Stadgade kanske vill ta närhetsnivån till att även gälla ekonomi och talar om att köpa hus tillsammans eller försöka bli gravida. Singlar kan få uppleva en riktig passion där inget i världen kan störa er kärleksbubbla. Detta är tiden för sexiga spetsunderkläder, hemliga möten och sms som kan få vem som helst att rodna! Njut!

Vattumannen: Venus i ditt sjunde hus, alias seriös kärlek, gör detta till en underbar period både för singlar och stadgade. Kärlekslivet blir mer harmoniskt och tal om förlovning, giftermål eller ett redan inplanerat bröllops som äger rum. Singlar kan möta personer som är riktigt ”äktenskapsmaterial”. Någon att lita på och som vill samma sak som du. Det sociala livet kommer blomma upp så tillfällen att möta en ny kärlek kan mer än normalt ske på bröllop, kalas eller andra typer av firanden.

Fiskarna: Kärleken är underbar när man känner att man kan hjälpa varandra. Med Venus i ditt sjätte hus handlar din kärlekslycka om att veta att du och din partner är ett perfekt fungerande team som arbetar för att ni båda ska vara lyckliga och för att vardagspusslet ska gå ihop. Träning och hälsa kan bringa er än mer samma. Boka tid med en personlig tränare för bara dig och din kärlek eller gör en gemensam detox eller gå en meditationskurs. Singlar kan attraheras av en person som är skicklig gällande just träning eller hälsa, eller en jäkel på att organisera event eller underhållningstillställningar såsom teater, musik eller filmevent!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00