ANNONS

Solförmörkelsehoroskop 21/8 2017

/

På måndagen den 21 augusti 2017 kommer en solförmörkelse äga rum som kommer vara synlig över större delen av USA men även i Kanada och Mexiko. Solförmörkelsen kommer vara total. Solen kommer skymmas helt och stjärnornas ljus kommer bli synligt, trots att det är dag. Det låter som taget ur någon fantasyberättelse som innehåller profetior, domedagar eller onda härskare och goda féer, eller hur?

På grund av att förmörkelsens synlighet över USA, kallas den kommande förmörkelsen för The Great American Ecplise. Enligt astrologin är den plats där förmörkelsen är synlig, extra sammankopplad med de händelser som är att vänta. I och med att astrologer som studerat Donald Trumps horoskop, noterat att en mycket viktig punkt i hans horoskop, ascendenten, komma att beröras av förmörkelsen, så ter sig allt så mycket mer spännande. Den 28 graden i Lejonets tecken är den punkt som berörs.

Vad kommer detta att innebär för USA? Och för världen? Och för Trump?

Förmörkelser äger rum enligt vissa cykler som återkommer. Den förmörkelse som äger rum den 21 augusti 2017 tillhör något som kallas för the Saros cycle. Luft, sändningar, satelliter, avancerad teknologi och/eller flyg/”svävar”-uppfinningar och internet kan stå i centrum för de händelser som väntar på ett världsligt plan. Tidigare gånger som en förmörkelse i Saros cykeln ägde rum sammanföll det bl a med följande händelser:

Bomberna föll över Hiroshima

Första gången man flög genom rymden

Den enorma tv-sändningen av Prins Charles och Prinsessan Dianas bröllopFömörkelsen den 21 augusti äger rum nära stjärnan Regulus. Detta är de kungliga/de styrandes stjärna. Enligt astrologin är deta ett tecken på att ett fall eller en förlust av en kung eller statsöverhuvud. Då Solen står i centrum tyder det på en manlig person. Återigen vänder sig världens tankar mot USA och Trump. Var kommer att ske i den redan upptrappade situationer mellan USA och Nordkorea?

Och för Trumps personliga horoskop, är detta tiden som kommer att påbörja hans fall?

Man kan spekulera hur mycket som helst. Förmörkelser är menade att kasta oss framåt som en katapult. För att bryta ny mark och för att få oss att ändra perspektiv.

En läsare skrev att Big Ben skulle släckas ned i fyra år from den 21 augusti. Dokumentären Diana: in her own words, skakar om minnet av Diana 20 år efter hennes död och så Amerika-Nordkorea situationen. Nog är det något som händer.

I mycket god tid inför den kommande måndagen- Så här påverkas stjärntecknen av solförmörkelsen den 21 augusti:

Väduren: Förmörkelsen äger rum i ditt femte hus. En helt ny kärleksera startar för dig. Du är på väg att göra något helt nytt. Som att bryta ny mark. Du vågar ett hopp för kärlek och ditt hjärtas röst, får veta att du väntar ett barn/bestämmer dig för att försöka bli gravid, ger allt för ett kreativt projekt eller får en stund i rampljuset för något du gjort.

Oxen: Du inleder en ny fas i ditt familjeliv. Ett nytt hem eller en ny familjerelation kan bli aktuell. Nu kanske du presenterar en ny kärlek för din familj eller bestämmer dig för att lyssna mer inåt, till dina känslor framöver. Och att vara mera sann dig själv och dina behov för att må känslomässigt bra.

Tvillingarna: Något som du har sagt, skrivit eller gett uttryck för den senaste månaden kan få enorm fart. Kanske blir du inbjuden att föreläsa eller skriva en artikel eller bli talesperson för ett område som ligger dig varmt om hjärtat. Nyheter kan komma via telefon, sms eller mail med raketfart. Kommunikation står i centrum för det som väntar dig. Syskon, grannar och hastiga resor inom landet berörs också av förmörkelsen.

Kräftan: Din ekonomi och dina inkomster påverkas av förmörkelsen.

Plötsligt kan du få en chans till högre lön eller ett jobberbjudande som känns som gudasänt. Det som sker kan hastigt leda in dig på en lite annorlunda väg än du tänkt dig men låt inte det hindra dig. Följ flödet!

Lejonet: Detta är den andra nymånen i ditt tecken inom en månads tid. Markera den här dagen som en superdag för nystart av ditt liv! En enormt stor förändring i ditt liv väntar dig. Våga ge dig av på en resa såsom att starta eget företag, följa en livsdröm eller ta den plats du förtjänar. Förmörkelsen sätter dig i centrum så allt ljus kommer riktas mot dig och det du kan och vet. Du kan få väldigt mycket uppmärksamhet för något du arbetat med det senaste året. Avlut och pånyttfödsel av ditt liv, likt det som skedde året 2008/2009, väntar dig. Detta är kort sagt ett datum som markerar starten för en ny livsera för dig.

Jungfrun: Dina drömmar, din intution och din spirituella sida aktiveras av den här förmörkelsen. Lyssna inåt och låt dig ledas. Det är en tid för att starta en återhämtningsprocess. Om du varit sjuk kan en väg till läkande visas dig. Om du haft ont i själen kan en viktig psykologisk resa mot insikt och healing ta sin början. Konsten att attrahera det du önskar dig bemästrar du med denna del av ditt horoskop aktiverad. Önska och du skall få!

Vågen: Har du funderat på hur du kan dra mer nytta av dina sociala cirklar, dina intressen och det du vet är den nästa trenden avseende ditt intresseområde, i världen? Då ska du agera i samband med förmörkelsen den 21 augusti. Ett nytt grupprojekt kan ge dig möjligheter under det kommande halvåret. Resor till event och mässor med människor som delar dina intressen aktiveras också av förmörkelsen för din del.

Alla former av tekniknörderi är helt rätt! Använd dig av någon ny smart uppfinning, beta-tester av onlinetjänster eller internets möjligheter att nå fler likasinnade. Lansera en hemsida, starta en ny Facebookgrupp eller öppna ett crowdfundingkonto.

Skorpionen: Välkommen nya karriärmöjligheter! Med en förmörkelse som får dig att tillfälligt förblindas får du en chans att se på dina karriär från ett nytt perspektiv. En helt ny väg kan visas för dig inom din bransch. En aning oväntat kan en ny möjlighet ta dig i en annan riktning än du tänkt. Räds icke utan följ universums vägvisning!

Skytten: Du är modigare än vanligt, och har så varit den senaste månaden. Du jagar nya livsperspektiv och ramar för ditt liv och nu kan de komma med råge. Möjligheter inom juridik, utlandsjobb, studier eller chansen att själv få undervisa kan sätta enorm fart på ditt liv nu och under det kommande halvåret.  Det du har att säga till världen kan få sådan fart att du knappt tror att det är sant. Skriv, blogga, använd You Tube eller podcast. Skyttens idéer är alltid grandiosa och nu ska du satsa på den som du tror mest på. Detta är den stora entreprenörsförmörkelsen, den som kan ta din tjänst eller service långt ut över landgränserna så tänkt STORT och GLOBALT.

Stenbocken: Hej oväntade pengar, kommission, bonus eller gåvor! Den del av ditt horoskop som aktiveras är där pengar som du delar med en partner eller någon annan finns. Banklån, skulder, arv, skatter eller bidrag finns också här vilket antyder besked om något av dem. Med en nystartschans kanske du först får nyheter som antyder att du måste tänka om finansiellt, men när du gjort det har du lagt grunden för en mycket säkrare väg framåt. Möjligheten att slå dig samman med någon ekonomiskt, kan också dyka upp. Kanske får du så goda nyheter att du kan betala av på en skuld eller lån.

Vattumannen: Tvåsamhet är allt. Både i kärlek och affärer. I alla fall för dig vid tiden för denna förmörkelse. Nu kan ett intressant förslag gällande en affärsidé dyka upp. Ett frieri, eller en seriös, ny kärlek komma in i ditt liv som en stormvind. Firanden med nära och kära ligger också i tiden. Kanske är det ett barn eller barnbarn som fyller år, gifter sig eller får ett arbete som ger dig lite mer glädje i livet än annars.

Fiskarna: Dags för del två i ditt nya utrensningsschema i ditt liv. Du startade redan för en månad sedan men nu tar du det till en ytterligare nivå. Var behöver du göra dig av med för att rena ditt liv från energier som kväver dig eller gör dig mindre effektiv och hälsosam? Kanske flyttar du om möbler, rensar på jobbet, byter arbete eller ser till att anmäla dig till ett gym eller en kurs i konsten att laga hälsosam mat. Nu skalar du bort allt som inte tjänar dig i livet och det kommer kännas fantastiskt befriande! Som att komma upp till ytan och andas ny luft igen.

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00