ANNONS

Årshoroskop 2018

/

Jag känner mig som när jag läste juridik på universitet och vi hade ett tufft workshop-schema. Det är strikta tider för vila och arbete. Jag har nu en vecka kvar av slutredigering av Happy Life. Jag hade inte trott att jag skulle utnyttja alla dagarna. Jag brukar snarare vilja jobba av och sedan få släppa saken. I år prioriterade jag semesterdagar för att sedan satsa på jobb i några dagar. Om och om igen. Nu biter jag ihop hårt i en vecka till. Sedan släpper jag manus till min redaktör Lisa.

Det är sedan dags för… årshoroskopet 2018. Ja, man kan knappt tro det, men jag börjar alltid skrivandet av mitt årshoroskop tidigt i anslutning till att hösten börjar. Intentionen är att publicera årshoroskopet senast den 13 december. Förra året tror jag att ni fick läsa det redan den 1 december. Får se om jag lyckas bli klar så tidigt i år igen.

Det är mycket spännande som händer på stjärnhimlen. Bland annat ska det bli så roligt att få rapportera om hur Saturnus efter tre års tid byter tecken i lagom tid till julafton. Det blir nya utmaningar, fast på helt andra sätt än de som varit sedan julen 2014.

Nu ska jag ut i solen  för att samla kraft till kvällspasset vid datorn. Jag ”lever” på dagarna och jobbar sedan på kvällar/nätter.

Jag önskar er alla en härlig lördag!

Kramar

Helena

3
28

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00