ANNONS

Animal Messenger

/

När ni läser det här är det redan morgon. Men när jag skriver det är det fortfarande söndagkväll och nymånens första dag. Jag lyssnar på det HÄR och skriver horoskop efter horoskop. Sena sommarnätter känns som tidiga höstkvällar. Rent energimässigt. Jag skriver massor på kvällarna nu och det ger mig energi.

Häromdagen när jag tiggde mig till en klipptid mitt i semestertider fick jag en ELLE med en minst sagt tilltalande artikel.

Det handlar om något som benämns mysticore. Milleniumfödda som använder en blandning av spiritualitet, astrologi och självhjälp till ett eget framgångsrecept. Det som gör det speciellt är att det inte finns några rätt eller fel. Det är bara att följa det som för dagen känns rätt. Om det är tarotkort, kristaller eller stjärnorna, och om det dagen därpå känns helt passé, är irrevelant. Det är precis som jag ser det: att allt går tillbaka till vår egen magkänsala. Det vi känner är rätt i magen eller inom oss, är det rätta.

Mysticore är stort i USA. Det influerar mode och de som lever ”den lyckade livsstilen”. Men egentligen är det så basic. Lyssna inåt och du vet. Du vet vad du behöver och vad du saknar.

Jag tror det var Gabrielle Bernstein som sa något i stil med ” om någon inom dig i denna stund sa åt dig vad du skulle vara, göra och säga- vad skulle det vara?” Fråga dig de frågorna inåt, kanske efter att ha lyssnat till någon avslappnande musik. Vilka svar får du omedelbart?

Vi har alla en fantastiskt inre vägledare (övning)och vi är så mycket starkare än vi tror. Det är både en vacker och uppmuntrande tanke tycker jag. Våga lyssna inåt. De råd du får är förmedlade från en vän som bara vill dig väl.

I helgen som gick köpte jag nya tarotlekar genom facebooksidan Det andliga rummet. Ellie, som har grundat sidan är duktig med korten. Jag fick helt rätt känsla när hon i helgen påbörjade en utförsäljning av massor av sina tarotlekar. Jag köpte bl a en som hette animal messenger. Ni som läst Happtown minns kanske mina möten med alla ormar och tolkningen av det. Att ha en tarotlek med djur kändes helt rätt. Tarot är toppen som stöd när jag tolkar inre energier. Jag tänker mig att jag ska försöka använda mig mer av det.

Några av er som göra samma sak?

Ha en fortsatt underbar dag!

Kramar

Helena

0
10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00