ANNONS

Astro för alla stjärntecken 22 juni-5 juli

/

Det väntar oss en varm och känslosam midsommarhelg. Venus och Pluto ger en härlig kärleksvibb. Det är passion och intensitet i luften. Enda risken med midsommar är att vi gör av med för mycket pengar på firandet. Den 4/7 kan ge lite oväntade överraskningar för den som reser. Bästa sättet att undvika det är att lägga resdagen den 30/6 alternativt den 1/7.

Väduren 21/3- 20/4

Du startar på nytt gällande ditt hem-och familjeliv i samband med nymånen den 24/6. Renovering? Dina känslor och minnen kan kräva mer av dig än vanligt. Ta dig tid att ta hand om dig. Det finns en risk att din hälsa lider av dina matvanor. Se över din diet. Bäst just nu: Kärleksvibbarna eller partnerskaps-möjligheter med finansfolk.

Oxen 21/4-21/5

Lyckan är med dig när Venus fram till och med den 5/7 ger dig kul socialt liv och kärleksmöjligheter. Inkomster och tillgångar ökar i värde. Lägg lite extra krut på att annonsera om du söker nytt jobb eller kunder. Det ger snabbt resultat. Den 24/6 kan det bli aktuellt att skriva ett kontrakt. Bäst just nu: Ditt magiska flöde!

Tvillingarna 22/5-21/6

Från och med den 21/6 börjar det hända massor avseende dina pengar.  Det är din årliga ekonomiska topp som startar för att hålla i sig i en månad. Nyheterna kan särskilt komma den 24/6. Pengar och din familj eller ditt hem, tycks höra ihop. Undervisning och skrivande är gynnat. Bäst just nu: Satsa på nya kläder och accessoarer.

Kräftan 22/6-23/7

Det är ditt astrologiska nyår. Den 24/6 markerar starten på en månads tid då du ska sätta nya mål och se över ditt liv. Det är sommartider men du tänker mycket på din karriär. Kanske planerar du att börja söka jobb som känns annorlunda för dig. Bäst just nu: Använd den 24/6 till att skriva ned dina drömmar för det kommande året.

Lejonet 24/7-23/8

Du funderar och arbetar i undanskymdhet. Förändringar lockar dig men du behöver ta beslut ensam först. Den 24/6 kanske du lägger extra kraft på att avsluta ett personligt projekt eller återhämta dig rent fysiskt. Du lägger mer tid på nöjen vilket får dig att må toppen. Bäst just nu: Karmamöten eller fina bekännelser den 26/6.

Jungfrun 24/8-23/9

Din midsommarhelg är full av magi och kärlek. Nu kanske du vågar ta ett steg och fatta en hand som hålls ut mot dig. Nymånen den 24/6 markerar starten på ett förnyat socialt liv och en livsstil som ger dig chansen att bryta dig fri från sådant som inte längre gynnar dig. Bäst just nu: Samarbeta med likasinnade för största framgång.

Vågen 24/9-23/10

Du kan möta en sann själsfrände den 22-25/6. Du är redo för att ge allt av dig själv till en kärlek. Nymånen den 24/6 mitt i kärleksyran är samtidigt perfekt för dig att tänka långsiktigt på ditt liv och din karriär. Den 26/6 kanske du inser att du behöver nytt folk kring dig i jobbet. Bättre folk. Bäst just nu: Ditt kärleksliv!

Skorpionen 24/10-22/11

Kärlek och utland går hand i hand under midsommarhelgen. Är det på riktigt eller bara champagnebubblet som gör att hen ser så perfekt ut? Den 24/6 lyfter du blicken och dras till tankar kring att resa eller bo i utlandet. Skrivande och högre studier kanske också lockar dig. Bäst just nu: En tid för nya livsperspektiv och mod.

Skytten 23/11-22/12

Vid midsommar är du redo för att knyta ännu närmare band med en partner, i affärer eller kärlek. Dags att flytta samman eller utöka familjen? Den 24/6 är en utmärkt tid för att djupdyka in i alla typer av frågor kring dina lån, skulder och gemensamt ägande. Bäst just nu: Stor harmoni i kärlek väntar dig från och med den 5/7.

Stenbocken 23/12-20/1

En ny kärlek kan komma in i singlars liv vid nymånen den 24/6. Nyheter om ett bröllop, planer på samboskap eller en graviditet kan förgylla helgen för stadgade. Risk för maktkamp med en egocentrisk person den 2/7. Säg NEJ! Den 5/7 kanske du startar en ny hälsorutin eller förskönar ditt hem. Bäst just nu: Alla varma känslor!

Vattumannen 21/1-18/2

En gammal bekant kan få ditt hjärta att klappa fortare den 22-25/6. Samtal i största förtroende ger dig en spännande midsommarhelg. Nymånen den 24/6 ger dig energi och motivation att rensa där hemma eller skapa helt nya arbetsrutiner för det kommande halvåret. Bäst just nu: Bort och ut med allt som inte höjer dina energier!

Fiskarna 19/2-20/3

Det är din årliga njutartopp. Nöjen, resor och kul händelser med barn och kreativitet präglar tiden. Nyheter om något av dessa ämnen kan komma till dig den 24/6. En kul resa med familjen eller goda nyheter gällande ditt hem? Unna dig lite glamour kring midsommar, för att fira glädjen. Bäst just nu: Dina livsenergier strålar!

0
16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00