ANNONS

Horoskop vecka 12, 2017

/

Årshoroskop 2017

Karriärhoroskop för alla stjärntecken MARS 2017, del 1,(Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan) del 2,(Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen) del 3 (Skytten, Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna)

2-veckorsastro för alla stjärntecken för perioden 16-29 mars

Gott Nytt År!

På måndagen den 20 mars flyttar Solen in i Vädurens tecken. Det är dags för en helt ny resa för Solen genom de 12 tecknen. Väduren är det första tecknet i zodiaken och nu firar vi det astrologiska nyåret. Det är även Vårdagjämning. Efter en månad med Solen i lugna Fiskarnas tecken kommer det kännas som en lättnad att saker och ting nu börjar hända.

Denna vecka kan exempelvis många kika in på sin e-deklaration och skatteåterbäring och kanske känna ett lugn inför semesterkassan.

Till helgen väntar flera planetmöten av olika rang. Låt oss ta dem i ordning.

Tålamod

På fredagen den 24 mars befinner sig kommunikationsplaneten Merkurius i kvadratur till Pluto. Merkurius rör sig igenom Vädurens tecken. Det bådar för snabba handlingar, möten och meddelanden. Pluto befinner sig i Stenbocken och rör om i samhällsstruktur och de styrande, bland annat.

När Merkurius tankeverksamhet möter Plutos maktarmé kan åsikterna gå isär och kanske uppstår också en känsla av att behöva tävla mot någon. Maktkamp är ordet.

Pluto är även de stora pengarnas planet, investerarnas och låneinstitutens område. Om du behöver pengar till någon form av start-up eller företagsprojekt (styrt av säljtokge Mekurius i Väduren) kan den här dagen ge dig nyheter om att du måste vänta längre än du trott innan du får grönt ljus. Det kan behövas lite böjande och bändande för att du och en penga-person ska hamna på samma linje. Ge inte upp utan odla tålamod.Fredagen kan också kännas väldigt optimistisk. Merkurius möter samtidigt superpositive och allt-är-möjligt-Jupiter. Enda risken är att man slarvar på i alla hast. Det rimmar illa med Merkurius/Pluto-mötet.  Tålamod och noggrann planering krävs för att erövra världen med din företagsidé!

Så väldigt smart!

Söndagen den 26 mars bjuder på ett möte som är starkt positivt. Merkurius är i farten igen och har riktigt roligt när han hamnar i konjunktion med snabbe och innovative Uranus. De befinner sig på 23 grader i Väduren. Förbered dig på överraskningar och en dag full av idéer som känns så nya och unika i sitt slag att de omedelbart bör skyddas av både livvakter och lagens ramar. Kanske ägnar du eftermiddagen åt att googla ”idé-skydd”. Ju mer detaljerat du kan beskriva en företagsidé, desto större chans att faktiskt åstadkomma ett lagligt skydd.

I nästa vecka får vi en superdag för att skriva kontrakt. Är du redo?

Jag önskar er en positiv vecka full av möjligheter!

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.

Nu även på danska och finska! På norska i november 2017.

Låt stjärnorna leda dig till framgång (inbunden)

PS 2.

Min fantastytrilogi, Fortunatas Profetia, som fått fina reaktioner från såväl barn, vuxna och fantasyexperter, finns även den ute. En magisk berättelse som utspelar sig i Gamla Stan i Stockholm. Den perfekta gåvan till fantasyfrälsta! Eller som en saga för vuxna. Många vuxna hör av sig och säger att de läser och älskar. Så roligt!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00