ANNONS
PersonuppgifterCookies

ÅRSHOROSKOP 2017

/

Årshoroskop 2017Väduren

”Pengar och kärlek går hand i hand i år”

Turplaneten Jupiter flyttade in i ditt sjunde hus i september 2016. Det sjunde huset styr över seriösa kärleksrelationer, affärspartners och sociala tillställningar. Det är en av de största trenderna i ditt horoskop år 2017. Fram till och med oktober 2017 har singlar stora möjligheter att träffa kärleken i sitt liv, stadgade att förlova eller gifta sig och affärspartnerskap att blomma. Det är seriösa relationer som gäller detta år!

När Jupiter välsignat dig med kärlek och affärsmöjligheter i drygt nio månader, flyttar han sedan vidare till ditt åttonde hus. Detta ger en partner en mycket bättre ekonomi och du kan glädjas, för han/hon kommer vara generös med det goda. Om du inte har en kärlekspartner är detta ett år då ett arv kan bli aktuellt. Ingen behöver dö för att detta ska bli aktuellt. Kanske får du veta att någon nämnt dig i sitt testamente eller väljer att ge dig ett förskott på arv eller en monetär gåva. Det är ett bra år, från och med mitten av oktober 2017, för att betala av skulder, lägga om lån och förhandla med ”penga-personerna” i ditt liv. Jupiter ger dig trumf på hand.

Vädurens liv har varit fullt av stora, plötsliga vändningar de senaste 6 åren. Ena stunden bodde du på ett sätt, för att nästa morgon vakna upp och radikalt göra om hela situationen så att du stod med flyttkartonger upp till öronen. Det är som om du genomgått en mycket avancerad övning i konsten att inte vara bunden vid något, annat än din egen vilja. Uranus kommer befinna sig i ditt tecken även under 2017 så, ja, de plötsliga förändringarnas tid är inte över ännu. Flyttar du? Bryter upp eller tänker dig en ny karriär? Jag skulle inte bli förvånad om du mot slutet av 2017 berättar om minst en stor förändring. Igen.

Ditt familjeliv får särskilt händelserika dagar kring mitten av februari samt början av augusti.  Din familj, dina relationer inom familjen och ditt hem står i fokus. Något kommer kräva att du snabbt axlar ansvar och gör dig redo att tänka om.

Din ekonomi ser särskilt bra ut under februari och mars samt under hela maj. Då befinner sig Venus i ditt eget tecken. Lukrativa möjligheter knackar på din dörr och fina gåvor väntar dig. Wow! Med så mycket betoning på partnerskap inom affärer, med Jupiter i Vågen (Venus eget tecken), kan du verkligen skatta dig lycklig under dessa månader.  Arbetsmässigt går du igenom en enorm läroperiod under nästa hela 2017. Du kommer resa utomlands för att lära dig mer om det du arbetar med. Det finns två varianter för dessa resor: antingen reser du för att studera själv eller så är det du som reser iväg för att hålla i en retreat eller kurshelg. Det du gör är troligen förknippat med att öppna andras ögon. Att få dem att tänka i nya banor. Det finns en  närmast  religiös upplevelse kring detta.När Saturnus, din karriärplanet, flyttar in i ditt karriärhus i december 2017, blir det dags för dig att ställa dig upp som den expert som du tränats som, och axla mycket, mycket mer ansvar på jobbet.

Din status och ditt rykte kommer få sig ett rejält uppsving. Förvånas inte om du kommer att kallas för just ”expert” inom ditt område. Men med framgång kommer ansvar och ett behov av att arbeta hårt och leva upp till det goda rykte man fått. Väduren är stark och envis, så detta klarar du!

Kärleksmässigt är du redo att sakta ned på takten och slå dig till ro. De senaste åren har du verkligen rusat fram och vänt kappan efter vinden. Nu väntar kärleksmöjligheter med en intressant person som kan lära dig om livet och visa dig världen från ett nytt perspektiv. Kanske gör personen det för att han/hon kommer från ett annat land och ett helt annat sätt att leva, bo och arbeta. Eller så visar din kärlek dig livet hemma genom intressanta samtal om spiritualitet, eftertänksamhet och filosoferande. Vädurar som förälskar sig under 2017 kan stolt krama på en utländsk person, en advokat, en lärare, starkt andlig person eller en språktokig författare. Ju mer en person kan lära dig, desto mer attraherad kommer du, flyktiga Vädur, att bli! Venus kommer se till att ge dig en riktig kärleksvår! Månaderna februari- början av juni kommer kärleken jaga dig. Du är nöjd, snygg, och utstrålar så mycket charm att omvärlden inte har en chans. Du lägger troligen ned lite extra pengar på snygga modedetaljer (exempelvis en guldfärgad klocka från Michael Kors Vädurssportigt och elegant samtidigt) till dig själv. Beundrarna faller pladask och det enda du behöver göra är att välja vem du ska satsa på!

Ditt astrosmycke!

Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Vädurens smycke är gjort i kristall.

Årshoroskop 2017 Oxen

”Ett drömår för arbetssökande och spännande möten med personer med kopplingar till utlandet och stora pengar”

Planeten som bringar gåvor, tur och vackra möjligheter, Jupiter, flyttade in i ditt sjätte hus i september 2016. Detta är mycket goda nyheter för din hälsa och för ditt dagliga arbetsliv. Om du har känt dig lite under isen hälsomässigt kan du nu få goda nyheter gällande behandlingar eller nya läkare eller vårdgivare. Jobbsökare har ett drömår. Oxarna blir mycket skickliga på att hantera massor av information och smart och snyggt hantera allt. Ett lyxigt mobilskal från By Malene Birger är din bästa accessoar under årets tio första månader. Möjligheter som du drömt om i flera år, kanske så länge som 5-6 år tillbaka, kommer nu till dig. Det sjätte huset styr även över de personer man som arbetsgivare anställer. De som kommer på anställningsintervju är motiverade, ansvarsfulla och plikttrogna. Det finns därmed alla chanser att hitta lojala och ansvarsfulla anställda.

Uranus är Oxens karriärplanet. De senaste åren har han rört sig igenom ditt tolfte, andliga, hus. Detta ger en viktig antydan för ditt arbete: Du experimenterar och vill förnya ditt arbetssätt (Uranus är förändringens planet) och du vill arbeta på ett sätt som ligger i linje med dina spirituella ideal. Det finns ingen glädje i ett arbete som ger dig massor av inkomster om det inte hjälper eller ger tillbaka till världen och behövande. Allt är ett kretslopp. Det du ger ut, kommer tillbaka till dig. Det har du verkligen anammat som ledord när du tänker karriär och strategier för jobbplaner. Generellt tycks Oxen ha landat i sin karriär och tycks med nöjd med det som har skett hittills. Det viktiga är bara, som redan sagt, att fortsätta få arbeta som du andligt lär.Saturnus har befunnit sig i ditt åttonde hus sedan julen 2014. Det åttonde huset är huset som kallas för huset för andras pengar.

Anledningen är att pengarna som rör sig i detta hus kommer från en bank, en investerare, en partner eller som avkastning. Skatter, skulder och arv räknas också in i detta hus. Sedan julen 2014 kan frågor kring gemensam ekonomi med en partner eller andra delägare i exempelvis fastigheter eller lös egendom, ha gett dig extra ansvar eller krävt mer av din tid. Saturnus ber alltid om struktur och ansvarstagande. Ibland kan det väga tung på axlarna men så länge man gör sitt bästa, är han nöjd.

I slutet av året 2017, i december, flyttar Saturnus vidare. Alla de prövningarna som du då tampats med gällande ekonomi och kanske även kring personlig transformation på ett mycket djupt plan (det åttonde huset styr över psyket) är då över. Saturnus flyttar sedan vidare in i ditt nionde hus. Där kommer han istället att testa dina religiösa/spirituella övertygelser under de kommande dryga 2 åren. Dina livsvyer kommer ha förändrats mycket när Saturnus är klar med dig. Frågor kring studier, tankar på att läsa på högskola eller universitet, samt hanterandet av utlandsrelaterade ärenden, blir heta potatisar från och med december 2017. Studenter kan då läsa en eftertraktad utbildning som kräver ”allt” av dem. Mest motiverad plugghäst vinner, säger Saturnus innan starten går!Roligare nyheten under 2017 är när Jupiter den 10 oktober flyttar in i ditt sjunde hus, kärlekshuset. Oh, la la! Det blir skoj, seriösa kärleksmöjligheter för singlar och äktenskap och/eller förlovning/samboskap för Oxar som redan lever i fasta relationer. Det sociala livet lovar mycket gott. Man är poppis när det sjunde huset är aktiverat. Utlandsälskande Jupiter kommer föra med sig mycket nytt spännande folk att träffa på kalas och event. Personer som har mycket kapital kommer röra sig på kalasen. Anledningen till detta är att Jupiter styr över Oxens investerare och bankfolk.

Bli inte heller förvånad om inbjudningarna kommer så långt som från utlandet. Ett expansivt och spännande socialt liv väntar under året som Jupiter stannar i ditt sjunde hus (from 10 oktober och 13 månader framöver).

Jupiter styr även över din partners ekonomi. Det antyder att din partner eller make/maka inleder ett spännande affärssamarbete som kommer ge god avkastning.

Oxens egen ekonomi kommer få sig en översyn och omvärdering i fyra omgångar under 2017. Merkurius styr över din ekonomi och med hans berömda retrogradperioder, som varar i ca 3-4 veckor per gång, ser han till att du går igenom dina kontoutdrag och håller koll på att allt flyter som du vill. Perioderna då du kommer stanna upp och kanske göra om din ekonomiska plan infaller under dessa perioder:

19 december 2016-8 januari 2017

9 april- 3 maj

12 augusti-5 september

3 december-23 december

Ditt astrosmycke!

Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Oxens smycke är gjort i emerald.

Årshoroskop 2017 Tvillingarna

”Roar sig som aldrig förr, njuter av kärleken (som verkligen ser gladare ut) och kan få ett riktigt drömjobb till hösten”Det kan bli ett riktigt, riktigt roligt år för Tvillingarna!

Jupiter befinner sig i ditt femte, nöjesälskande hus. Han flyttade in redan den 9 september 2016 och stannar där till och med den 10 oktober 2017. Detta ger dig nästan 10 hela månader (under 2017) av massor av möjligheter att få ägna dig åt sådant som du anser vara rena nöjen: antingen det är att arbeta med ett kreativt sidoprojekt, göra ett arbete av en hobby, ägna dig mycket mer åt dina barn eller barn i din närhet (eller få ett plus på graviditetsstickan).

Under de första nio/tio månaderna av året, fram till och med den 10 oktober 2017, njuter du mer än någonsin av livet, kärleken och samvaro med barn eller kreativa projekt. Efter en så lång skoj-period är du sedan helt laddad för att kavla upp ärmarna och jobba. Med Jupiter i ditt sjätte hus från och med den 10 oktober kommer du få massor att göra på jobbet. Detta är en drömperiod om du letar efter ett nytt arbete! Det sjätte huset antyder att de arbetsuppgifter du skulle få om du får ett nytt jobb, skulle vara i stort sett desamma som innan. Det är ingen högre status som erbjuds dig, sådant är förknippat med det tionde huset. Men det kan likväl vara ett fantastiskt jobb. Något som du verkligen drömt om och är redo att jobba hårt för att få behålla, nu när du väl får chansen.

Jupiter är också din kärleksplanet. När Jupiter under årets första nio månader befinner sig i ditt femte hus, ger det starka indikationer på att du kan möta kärlek på de klassiska ställena där man roar sig: ute på ett event, en restaurang, en teater eller föreställning. När du roar dig, kan kärleken titta fram! Stadgade får än mer fart i kärlekslivet genom att ta med sig sin partner ut och ha kul!

Saturnus har utmanat Tvillingarna i kärlekslivet sedan julen 2014. Det kan ha känts tuffare och tyvärr lite tristare än vanligt sedan dess. Men, Jupiter kommer se till att liva upp ditt kärleksliv så mycket som han bara kan under 2017! Han började faktiskt projektet med att liva upp ditt kärleks-och nöjesliv redan i september 2016. På med snyggaste partytoppen från Gina Tricot och ut och njut av livet!

Efter den 10 oktober kommer Jupiter flytta in i ditt arbetshus, som jag nämnde. Detta innebär att ditt kontor eller jobbmöten också kan erbjuda dig kärleksmöjligheter. Det sjätte huset är även hälsohuset vilket även antyder att du kan möta kärleken när du tar hand om dig själv och din hälsa. Årets sista tre månader, oktober, november och december, kommer ge dig spännande möjligheter när du går till gymmet eller kanske bokar en SPA-tid.

Med Saturnus i ditt kärlekshus är det mycket möjligt att singlar träffar en person som är betydligt mycket äldre, antingen rent åldersmässigt, alternativt i sitt sätt att vara. Personen tycks kunnig och har mycket livserfarenhet.

Ekonomiskt kommer du få två stora chanser att se över din ekonomi under 2017. En månförmörkelse i mitten på februari, samt ännu en i början av augusti, kommer få dig att tänka om. Om du varit ute på hal is, kommer dessa två månader innebära en rättning i ledet och åter få dig på rätt köl. Med de fina möjligheterna du har att tjäna bra på ett arbete som du verkligen anser vara en form av personlig drömchans, är det möjligt att du kanske ser till att betala av skulder och lägger om din ekonomi som resultat av ökade inkomster. Inte så illa alls!

Ditt astrosmycke!Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Tvillingarnas smycke är gjort i ametist.

Årshoroskop 2017 Kräftan

”Du ser ditt hem- och familjeliv frodas och kan kamma hem en lottovinst”

Kräftans paradis, familjen, hemmet och de djupa känslorna och minnenas allé, är nära! Jupiter befinner sig sedan den 9 september 2016 i ditt fjärde hus. Din familj och ditt boende strösslas med tur och möjligheter på många sätt. Under året september 2016-oktober 2017 är det mycket möjligt att du välkomnar nya medlemmar i familjen. Detta kan ske genom en graviditet men också genom att någon i din närmaste familj gifter sig eller inleder ett förhållande vilket får din familjesfär att växa. Med Jupiter i den del av horoskopet som gynnar hemmet är det mycket möjligt att du, alternativt, ser över ditt boende och väljer att satsa på att göra det bättre, större och finare än du tidigare har haft det. Snygga soffkuddar från GANT kan lyfta hela vardagsrummet. En bostadsflytt eller en renovering som gör att du ser ut att ha uppgraderat i boendestandard är på din karta, kära Kräfta!Om de första dryga nio månaderna av 2017 lät som en riktig dröm i dina öron, tror jag inte att du kommer bli besviken när Jupiter den 10 oktober skiftar tecken och därmed flyttar in i ditt femte, nöjesinriktade hus.

Med Jupiter i det femte huset kommer du lägga mycket mer tid på kärlekslivet, nöjen, resor, underhållning och kul hobbyprojekt. Du har faktiskt inte haft en sådan här nöjesbetonad period på 12 år. Tänk tillbaka och jämför med vad som skedde då!

Det femte huset är huset som är förknippat med fertilitet och barn. Även det fjärde huset gynnar, som jag tidigare skrev, barnafödslar. Om du befinner dig i en tid i ditt liv då du önskar dig en graviditet är detta din tid att satsa! Det är mycket möjligt att du ser din dröm gå i uppfyllelse det närmaste året.

Din karriär och ditt arbete ger dig inte riktigt lika mycket flöde som ditt familjeliv. Men det finns goda astrologiska tips att använda för dig om du vill öka dina inkomster: Jupiter är din arbetsplanet. Han ger dig flöde och ekonomiska möjligheter inom tjänster och produkter kopplade till hemmet fram till och med den 10 oktober 2017. Tänk catering, omvårdnad av barn, äldre, städning, matlagning, boutiquehotel, uthyrning av bostäder, onlinebusiness, mäklarverksamhet och inredning. Efter den 10 oktober och året som följer är det ett år som du har tur i spekulationer. En investering kan locka dig och ge dig snabb och bra vinst. Likaså kan andra typer av chanstagningar, såsom att spela på lotto och hästar, ge dig mer tillbaka än du satsade. Spring nu inte iväg och satsa allt du äger och har, men en liten oskyldig lottorad varje vecka eller en trisslott då och då, kan ge dig en angenäm överraskning. Efter den 10 oktober och ca 13 månader framöver är det som gäller alltså!

Rent karriärmässigt gynnas ditt arbete och dina möjligheter av att du satsar på att arbeta med nya former av teknik. Antingen du ska lansera dina tjänster på nätet eller finnas mer åtkomlig via sociala medier eller någon form av app, så öppnas karriärvärldar för dig om du bara vågar ta det tekniska steget rakt ut!

Ditt astrosmycke!Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Kräftans smycke är gjort i ruby.

Årshoroskopet 2017 Lejonet

”Drabbas kanske av situationen ”för mycket” pengar på kontot och når ut med sina kunskaper i världen. Familjelivet strålar, hemmet blir lyxigare och ansvarstyngden snart lättare”Pengar har varit något som du fokuserat mycket på det senaste året. På olika sätt har du arbetat för att förbättra din ekonomi och bygga upp en stabil situation. I september 2016 hade du uppnått tillräckligt för att kunna känna dig lugn. Under den tidiga våren 2017 kan du till och med känna av problemet med att ha för mycket pengar. Jo, jo. Samtidigt kanske din kärlekspartner har det motsatta problemet. Ha förståelse och hjälp honom/henne precis som du fått hjälp tidigare.Dina bästa möjligheter till fortsatt stabilitet i din ekonomi är att under årets första 10 månader göra det bästa av dina förmågor gällande intellektuella rättigheter (skriva, föreläsa och undervisa). Arbete inom PR, kommunikation, gärna inom reseindustrin eller med kommunikationsmedel (Smartphones, flygbolag, bilar eller datorer, appar och sociala medier) gynnas också av Jupiters tur och flöde.Sedan den 9 september 2016 har du befunnit dig i en tid i livet som gynnar att njuta av livet och av det du åstadkommit. Att få lära dig mer, studera och resa lockar dig troligen mer nu än för ett år sedan. Du har helt enkelt lite mer tid för att tänka på nöjen nu än du hade när du jagade inkomstmöjligheter och jobb. Studenter har en toppentid. Trenden att läsa en kortare kurs eller kanske själva undervisa, har inte varit så här stor sedan hösten 2004/2005. Författare, skribenter, journalister, försäljningsfolk och föreläsare excellerar!När Jupiter den 10 oktober 2017 flyttar in i ditt fjärde hus kommer du drabbas av en riktig stugsittar-känsla. Hemmet och din familj kommer kalla på dig. Med Jupiter i det fjärde huset kommer du under de 13 månader som följer se en expansion i ditt hem- och familjeliv. Detta kan ta sig uttryck på olika sätt. En variant är att du byter boende. Det nya hemmet skulle då vara finare, större eller bättre än det du hade. En glammig taklampa i mässing från Gubi kan bli pricken över i:et. Det är möjligt att du genomför renoveringar i din befintliga bostad så att känslan blir som om du hade köpt något bättre. Jupiter älskar att göra allt lite större och finare. Om du är nöjd med ditt boende finns det också en möjlighet att du satsar på en dröm om att äga ett andra boende. Eftersom Jupiter är en globetrotter är det inte omöjligt att du tittar på hus eller lägenheter i Spanien, Frankrike eller Florida.Familjelivet tenderar att växa när Jupiter besöker det fjärde huset. När hösten 2018 kommer kanske du har välkomnat fler familjemedlemmar, via barnfödslar eller giftermål i din närmaste familj. Det är möjligt att du gifter dig eller får barn. Eller kanske träffar ett av dina barn en kärlek som välkomnas som en ny medlem i din familj och därmed bidrar till att få din familj att växa.Strikte Saturnus har befunnit sig i ditt femte hus sedan julen 2014. Han älskar struktur och ansvar. Inte den mest festliga position för det nöjeslystna Lejonet. Men en utmärkt period för att göra något fantastiskt av dina kreativa projekt!  Du har antagligen tonat ned ditt annars så glada, festliga liv, för att kunna leverera deadlines i tid eller på allvar satsa på din roll som förälder sedan slutet av 2014. I december 2017 släpper Saturnus sitt grepp om allt skoj och kreativt i ditt liv och du kan återgå till att njuta mer av fester, nöjen, spel och kärleksflirtar. Det kommer kännas som en enorm lättnad att återigen kunna ha roligt utan ett tidsschema att passa hela tiden.Det femte huset styr även över fertilitet. Om du har önskat dig en graviditet sedan julen 2014, men det trots försök inte gett frukt, kan saker och ting lätta märkbart efter december 2017. Saturnus är förknippad med tid och detta kan ha lett till fördröjning gällande storkens ankomst.Om du redan har barn kan ansvar och daglig disciplin för att hantera både barn, jobb och privatliv, ha tärt på dig rejält sedan julen 2014. Du har mognat och burit en börda som kan ha fått dig att undra om det är möjligt att livet bara ska vara ett enda ansvarsschema. Det ska det inte. Du har bara testats och du har lärt dig enormt mycket. Testet är över precis i lagom tid till julen 2017. Som tur är kommer Saturnus sedan inte tillbaka på besök i detta område i ditt liv på många, många år. Till julledigheten 2017 kan du titta tillbaka på allt du åstadkommit och skåla i en drink (eller flera!) för alla dina segrar under perioden 2014-2017. Minns det, du är snart där!

Ditt astrosmycke!Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Lejonets smycke är gjort i peridot.

Årshoroskop 2017 Jungfrun

”Kan göra fastighetsklipp, får mer på kontot och ser över sitt kärleksliv”Augusti 2015- september 2016 var en tid som innebar en chans att få starta om på ny kula på många områden för dig. Anledningen var att turplaneten Jupiter besökte ditt första hus som styr över personliga önskningar och nystart i livet. Om du jämför året augusti 2015-september 2016 med 12 år tidigare är det mycket möjligt att du ser en röd tråd gällande nystart.Jupiter i det första huset gav dig mer ekonomiska möjligheter, på dina villkor. Sedan den 9 september 2016 är denna trend ännu större. När 2017 startar och under årets första dryga 9 månader, fram till och med den 10 oktober 2017, kommer du ha Jupiters välsignelser och flöde rakt i ditt inkomsthus. Wow! Lejonet, som hade det året innan dig, vet vilka möjligheter som väntar dig under dessa månader. När oktober kommer och Jupiter gör sig redo att säga adjö till ditt inkomst- och värdehus, kommer din ekonomi blivit stabilare, för att inte säga rikare, och du kommer känna att ekonomi är ett område som du kan sluta tänka på eller, rent av, oroa dig för. Du kommer känna dig som att du befinner dig på fast mark. Jag tror att många av er Jungfrur kommer arbeta hemifrån eller med tjänster och produkter som riktar sig mot hemmet och familjen. Fastighetsbranschen ger dig fantastiska möjligheter att investera och göra vinst.Med internationella, bokskrivartokige och personlige coachen Jupiter i Vågen i ditt andra hus kan du förvänta dig mer inkomster gällande undervisning, husrenoveringar med rejäl vinst eller en juridisk process som visar sig falla ut till din fördel. Mer pengar på ditt konto i slutet av månaden och ett förhöjt värde på sådant du redan äger, såsom lösöre eller bostad/fritidsfastighet alltså.Det andra huset styr även personlig talang. Sådant du är bra på. Det är ett mycket bra år för att tjäna pengar på sådant som du gör med säkerhet och erfarenhet. Om du önskar dig mer inkomster för exempelvis en hobby som betyder mycket för dig. Ge det en chans under 2017!Efter den 10 oktober är det mycket möjligt att du kommer börja resa mer än tidigare. Resorna är troligen korta, inte längre än en dagsresa med bil, inom ditt eget land. Anledningen kan vara att du behöver sälja en produkt eller tjänst och behöver besöka återförsäljare. En annan anledning kan vara att du beslutar dig för att delta i en kurs eller själv undervisa och behöver åka en bit för att delta. Jupiter kommer befinna sig i Skorpionen. Fokus på resor, kurser och kommunikation kommer bli med en touch av de ämnen som Skorpionen styr över: gemensam ekonomi, personliga utveckling, psykologi och andlighet. Men även forskning kring virus och brott. Kanske gräver du efter sanningen, hur den än må se ut, under slutet av året. Detta är riktiga detektivvibbar. Om du har den minsta förkärlek för skrivande, kan året den 10 oktober t o m november 2018 bli en tid då du sätter dig ned och författar en egen deckare. Eller, om du redan är författare, får ett riktigt genombrott inom deckar- och spänningsgenren.Neptunus befinner sig i ditt kärlekshus. Ibland kan kärleken förblindas när Neptunus sveper fram och kastar mysigt ljus över vardagen.  Saturnus som önskar sig struktur och så mycket mindre fluff än Neptunus har varit mycket kritisk till ditt kärleksliv. En känsla av stress kan ha präglat kärleksrelationer de senaste två åren. Det började lätta i oktober 2016.  En solförmörkelse i slutet av februari kommer ge dig en rejäl kick. Om en partner dolt något för dig, kommer sanningen fram i ljuset. Under en period i början på året kanske du frågar dig själv vad du egentligen har rätt att begära av en partner. Och vad är du villig att ge? Du tycks sliten mellan att satsa till 100 % eller bara leva i sus och dus och ha roligt med någon på helgerna.Från och med maj 2017 börjar du få ordning på tankarna och du kommer avsluta 2017 med en klar plan för hur du egentligen vill ha det i ditt kärleksliv. Du vet vad du ska säga till den kärlek som frågar dig om hur du ser på framtiden. Det finns inget värre än oklarhet så detta är mycket goda nyheter för ditt kärlekslivs fortsatta utveckling. Varför inte skaffa dig en liten talisman som du dagligen ser och som påminner dig om klarhet i kärlek? Denna från Michael Kors är urtjusig!

Ditt astrosmycke!Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Jungfruns smycke är gjort i sapphire.

Årshoroskop 2017 Vågen

”Föder barn eller nya projekt och ser ut att äntligen nå ett lugn i sitt kärleksliv som verkligen testats de senaste åren”Du befinner dig i DITT år, Vågen! Lyckoplaneten Jupiter har befunnit sig i ditt tecken sedan i september 2016 och ger dig nu mod, framåtrörelse och en fantastisk tur och flöde till allt det du önskar dig. Jupiters passage genom ditt tecken sker inte varje dag så passa på och njut ordentligt. Och satsa på dina drömmar. Jupiter besökte ditt stjärntecken för hela 12 år sedan. Minns du vad du startade eller började drömma om då? Det är möjligt att du ser en trend gällande nyheter i ditt liv som tog fart vid den tiden. Det kan ha varit att du var gravid eller födde ditt första barn, blev färdig med en utbildning och startade ditt arbetsliv eller kanske satte fart mot en kär dröm du länge haft. Dina drömmar har naturligtvis förändrats sedan dess men dina möjligheter att börja om på nytt med ett sladdbarn, ett nytt företag eller en annan privat dröm, är desamma.Jupiter kommer befinna sig i ditt tecken under drygt 9 månader. Han lämnar ditt tecken den 10 oktober 2017. Använd tiden fram till dess med att verkligen våga. Du har så mycket att vinna nu! Ge den där önskan du har om att bli egenföretagare, författare, mamma eller utlandsboende, en chans. Möjligheterna är så många att inte ens jag kan se dem här men följ ditt hjärta och dina drömmar- Jupiter håller dig om ryggen och puffar dig framåt och uppåt! Det enda du behöver göra är att tacka ja till dina drömmar.Ditt kärleksliv är med om en experimentprocess som heter duga. Anledningen är Uranus, det nytänkande tecknet, som befinner sig i ditt kärleks- och partnerskapshus sedan 2011. Alla former av ”låt oss bryta normerna”-tänk är rätt. Detta gäller faktiskt både i kärlek och i affärer. Om du weekendpendlar med din älskling som bor i Paris eller Madrid, och tycker att det är helt perfekt för dig, är det också helt rätt att söka dig till samarbetspartners som ger dig en möjlighet till att arbeta på ett ”nytt” och annorlunda sätt. Internet, appar, digitala produkter, alla ger de dig tummen upp och öppnar för ett fritt arbetsliv där du ena dagen kan arbeta hemifrån för att nästa dag hålla ett webinarium från ett hotellrum utomlands. Du skulle verkligen kunna leva The Laptop Liftestyle à la Day Birger et Mikkelsen, om du önskade det!Om ditt kärleksliv varit lite för stökigt de senaste åren, kan jag lugna dig med att det går mot mer och stabilt. Under 2018 flyttar Uranus vidare och du kan andas ut för prövningarnas tid kommer vara förbi. Du kommer ha nått en ny stabil grund där allt inte handlar om ”vilket är mitt nästa steg?” Det kanske inte innebär ”radhus, tax och Volvo”, men det närmaste du kan komma i alla fall!2017 är ett ekonomiskt lukrativt år. Med Jupiter i det första huset ser du ut som om du kommer direkt från en exklusiv boutique. Kläderna är troligen dyrare och märkena finare. Det spelar ingen roll om de var en gåva eller något du köpt själv. Under 2017 utstrålar du framgång och rikedom. Detta får en spännande effekt. Eftersom omvärlden ser dig som en riktig stjärna kommer du dra till dig mer av det goda; möjligheter till mer inkomster, samarbeten och kul event. Din största fara med att leva La Dolce Vita? Du kan lägga på dig en aning. Vikten frodas också av all god mat som serveras på bjudningar och de delikatesser som du köper när du handlar. Det finns också en risk för att dina ökade inkomster leder till att du spenderar mer än du tänkt dig. Akta dig där så att du inte handlar upp allt med en gång. Betala dig själv först d v s sätt in pengar på sparkonto innan du gör något annat. På så sätt ser du till att inte göra av med allt extra utan skapar istället en buffert inför framtiden.Jupiter gynnar inkomster från områden som styrs av Vågen: inredning, catering, real estate, designers, lyxprodukter för hemmet och hotellindustrin. Efter den 10 oktober flyttar Jupiter in i ditt inkomsthus och pengarna kommer börja flöda mot dig! Dags för smarta investeringar och att betala av skulder och banklån. Om du skulle behöva ett lån, men inte blivit beviljad tidigare, gör dig då redo att ansöka igen efter den 10 oktober. Banker och låneinstitut kommer vara mycket mer välvilligt inställda till dig. Det kommer verkligen bli en fantastisk ekonomisk avslutning på året!

Ditt astrosmycke!Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Vågens smycke är gjort i rose.

Årshoroskop 2017 Skorpionen

”Din ekonomiska intuition är på topp och under hösten 2017 stiger du upp på scenen som zodiakens främst lysande stjärna. Starten på ett riktigt personligt drömår väntar dig under 2017!”Skorpionen älskar alltid en inre utmaning och  att få transformeras, antingen inombords eller till det yttre. Sedan september 2016 befinner sig Jupiter i ditt tolfte, andliga hus. Detta ger ett starkt spirituellt år fram till och med i oktober 2017 då Jupiter kröner dig till zodiakens stjärna och puttar ut dig i världens rampljus.

Med så mycket fokus på det tolfte husets energier kan du använda de första nio månaderna av året för att lyssna på ditt inre, stärka dig och förebereda lanseringen av de stora projekt och personliga förändringar som väntar dig från och med oktober 2017.Om du rynkar på näsan åt spiritualitet kan detta bli året då du får dig en tankeställare. Din värld kan visa sig innehåller fler dimensioner och du kan förvånat inse att de kan vara mer värdefulla för dig och ditt liv än du tidigare trott. Din intuition och din magkänsla kan visa sig bli extremt värdefulla vägledare för dig. Dina nattliga drömmar likaså.Det tolfte huset är även återhämtningens hus. Kanske behöver du av rent fysiska skäl dra dig tillbaka för att hantera en brist i din hälsa eller livskraft. I så fall gynnas du av Jupiter vid din sida. En duktig läkare eller terapeut kan visa sig för dig och du kan hitta en väg till läkande.Jupiter är din ekonomiska planet. Att Jupiter pekar på din magkänsla antyder att du intuitivt kan ”känna av” vilka steg du ska ta i ditt ekonomiska liv. Du har höga ambitioner gällande din ekonomi. Du satte troligen målen kring julen 2014 och du börjar närma dig ditt mål nu. Det har inte varit lätt men du har under resans gång etablerat dig som en form av expert eller rådgivare som sakta men säkert samlat på hög och nu börjar det närma sig dagen då lönen för mödan kommer. Du kommer troligen se en enorm lättnad efter den 10 oktober.Märker du inget då, vilket jag betvivlar, kommer du absolut göra det precis innan julen 2017. Då släpper strikte Saturnus sitt grepp om din ekonomi.  Du kommer kunna titta tillbaka på din ekonomi och kanske konstatera att du fått ihop det genom att ”stretcha” hundralappar runt hela kvarteret! Du har troligen förändrat sättet du tjänar pengar på under tiden sedan julen 2014. Du har tänkt om, brutit upp gamla vanor och uppfunnit nya vägar. En sådan här tuff ekonomisk period kommer du inte behöva uppleva på många, många år igen. Puh!Det är också den 10 oktober som Jupiter, den store turplaneten, träder in i ditt tecken för att stanna och hjälpa dig i hela 13 månader. Det är en fantastisk period som endast kommer en gång vart tolfte år. Gör dig redo för att agera gällande alla former av drömmar under årets sista tre månader. Du har Jupiters mod, tur och möjligheter med dig. Jupiter är förknippad med utlandet varför möjligheter med utlandet kan komma till dig, både i arbetet eller privat. Jämför gärna vad som hände dig 12 år tidigare. Trenden att få en superskjuts framåt och vara med om viktiga saker såsom att bilda familj, byta karriär, avsluta en utbildning och börja sitt arbetsliv, är typiska händelser när Jupiter besöker det egna stjärntecknet.Det första huset, där Jupiter, kommer befinna sig från och med den 10 oktober, är på många sätt horoskopets hjärta. Allt det du önskar dig tar sin början i det första huset och kommer sedan att följa dig under de kommande 12 åren. Det är verkligen ett drömår som de övriga stjärntecknen i zodiaken kommer avundas dig, för du kröns till stjärnhimlens starkast lysande stjärna under de 13 månader som följer. Tjänster och möjligheter kommer dugga tätt och det enda du behöver göra är att bestämma dig för att våga ta klivet mot dina drömmar och mål. Så mycket spännande kommer ha hänt dig när november 2018 kommer!Skorpionens seriösa kärlekshus är än så länge ett område i ditt horoskop där det är relativt lugnt. Men, det kommer bli ett helt annat ljud i skällan när 2019 kommer. Då startar en 7-årsperiod full av stora händelser, förändringar och överraskningar. Det största som händer dig under 2017 är att din kärleksplanet, Venus, kommer gå igenom en av sina ovanliga retorgradperioder. De inträffar bara en gång vartannat år så detta är stort i ditt horoskop. Under perioden början av mars- mitten av april kommer du ta dig en funderar över ditt kärleksliv. Är det som du vill ha det kommer perioden bara stärka dig och din relation. Men om något känts fel kanske du fattar ett beslut som innebär att avsluta relationen. Det är också möjligt att en tidigare kärlek visar sig vilja komma in i ditt liv igen. Om personen ska få komma in för att stanna eller om du håller dörren till dåtiden stängd, är upp till dig. Om det händer dig se det då som en chans att ge förhållandet en andra chans. Klarar din tidigare kärlek testet kanske det bli du och han/hon för alltid! Eller så vet du att det där var helt klart ett avklarat kapitel för din del!

Minns att inte fatta viktiga kärleksbeslut under Venus retrogradperiod. Man tenderar att inte tänka helt klart. Notera och funderar men gör inget förrän i början av maj.De största kärleksmöjligheterna för Skorpionen under 2017 finns på jobbet! Rusta dig med en elegant väska som exempelvis denna från By Malene Birger eller andra it-detaljer. Kollegor, konferenser och jobbevent kan föra med sig spännande händelser i ditt kärleksliv om du är singel, eller, ve och fasa, om du redan är upptagen. Du är ett passionerat tecken Skorpionen, men försök att tänka efter innan du hoppar i galen tunna- om du nu redan är upptagen!

Ditt astrosmycke!Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Skorpionens smycke är gjort i citrine.

Årshoroskop 2017 Skytten

”Minglar, använder ny teknik och samarbetar via nätet eller andra typer av nätverk och tjänar pengar samtidigt. Din hårda arbetsbörda lättar märkbart kring årets slut”Styraren av ditt stjärntecken, turplaneten Jupiter, befinner sig sedan september 2016 i ditt elfte hus. Det elfte huset kallas ofta för det nätverkande huset. Här finner man alla sorters av aktiviteter som går ut på att tillsammans är man starkare än ensam. Sedan september är det möjligt att du noterat att dina kopplingar till grupper, intresseorganisationer, klubbar och nätverk, öppnat dörrar för dig.Det övergripande draget när det gäller alla de här människorna som kommer ha kontakt med dig, är att ni delar samma intresse. Visst kan du och dina bästa väninnor bilda en egen klubb eller nätverk men det troliga är istället att du anslutit dig till någon form av samverkan med andra, för att ni just är intresserade av samma sak. Det elfte huset är starkt förknippat med att bryta ny mark. Många gånger görs detta genom användandet av ny teknik eller åtminstone på ett sätt som anses gå utanför normen av ”vanligt”. Investera i en kamera för att spela in egna You Tube-klipp eller öppna ett konto på Fiverr  för att börja arbeta online.Skyttar som älskar att samla på sig information och ofta är goda vägledare kan under 2017 års första nio månader med fördel satsa på att skapa sig inkomster via självpublishing av böcker eller poddar. Det elfte huset älskar att man går sin egen väg och gärna, som sagt, använder sig av internet och smart teknik för att lyckas. Du kommer att träffa många nya bekanta under den här tiden fram till och med början av oktober. Det är en period som med rätta kan kallas för en oerhört ”minglig” tid i ditt liv. Din smarthone kommer få fler kontakter, dina inbjudningar till olika event och konferenser kommer öka och dina möjligheter till att använda dig av smart teknik för att ge dig mer inkomster och frihet, kommer dominera under januari-10 oktober.Efter den 10 oktober kommer Jupiter flytta in i ditt andliga hus. De 13 månader som följer kommer du ägna mycket tid åt att vända dig inåt och lyssna till din intuition när det gäller livsval. Det tolfte huset är även förknippat med återhämtning, både fysisk och psykisk. Perioden från och med mitten av oktober är en bra tid för att finna en duktig läkare eller terapeut.När Jupiter fram till och med november 2018 befinner sig i ditt tolfte hus kommer du att förbereda dig för att göra en stor nystart i ditt liv. Den sker bara vart tolfte år och i november 2018 är det din tur att få allt ljus på dig under hela 13 månaders tid. Använd tiden från och med oktober 2017 till och med november 2018 för att ta reda på vad DU verkligen vill i livet. Ett nytt jobb? En ny relation? En ny frihet? Ett nytt land att leva i?Sedan julen 2014 kan det kanske kännas som om du inte har gjort något annat än arbetat, tagit ditt ansvar och burit bördor på dina axlar. Detta är inte alls din vanliga stil och din omvärld har säkert noterat att du ”jobbat och slitit” som aldrig förr. Anledningen är att den strikte arbetsnarkomanen Saturnus befunnit sig i ditt eget tecken sedan julen 2014. De goda nyheterna med Saturnus vistelse i ditt tecken, som alltså är hela anledningen till denna ansvarsbörda, är att du åstadkommit mindre mirakel. Pengar och ekonomi har förbättrats också. Du har troligen pushat upp dig själv till toppen av din karriär de senaste två åren. Du är som om du lyckats klämma in tre arbetsår i ett-så tidseffektiv har du varit! Du har blivit mer organiserad och ryggar inte när någon erbjuder dig en chans som innebär mycket arbete. Du vet att du klarar av att hålla dig motiverad och disciplinerad. Det är precis det Saturnus vill och under 2017 gör han sig därför redo att lämna ditt eget tecken. Saturnus lämnar dig ifred precis i lagom tid till julen 2017.En rolig sak att tänka på, om du frågar dig själv hur mycket till av ansvar som du ska klara, är att Saturnus ofta bringar med sig en hej-då-gåva.  Den brukar komma strax innan han lämnar det stjärntecken han berör. Håll därför ögonen på oktober- december. Belöningar i form av karriär och pengar kan ge dig den där efterlängtade känslan av att ha lyckats, som du strävat efter sedan julen 2014. Du är snart där, Skytten! I Samband med julen 2017 kommer Saturnus ge dig massor av flöde gällande din ekonomi. Mer inkomster och högre värde på sådant som du redan äger. Håll ut lite till bara- det kommer verkligen vara värt ansträngningen. Både den du gör under 2017 års första dryga nio månader samt de du sammantaget gjort sedan julen 2014.Ditt kärleksliv har fått sig en rejäl törn av Saturnus vistelse i ditt tecken. Du framstår som en arbetsnarkoman och ger inte alls ut samma varma, glada energier som vanligt. Detta är ingen höjdare för singlar som troligen arbetat hårt och låtit kärlekslivet komma på efterkälken. Stadgade kan leva som separerade i relationen, då det har varit nödvändigt att först fokusera på arbete och ansvar. Du kan förbättra dina kärleksmöjligheter och relation genom att medvetet försöka framstå som mer varm. Om du spontant känner att du inte har tid eller lust för kärlek, se då framåt mot julen 2017. Då kommer du återgå till ditt normala Skyttenglada humör och kärleken kommer bli så mycket roligare och njutbarare igen. Med överraskningarnas planet, Uranus, i ditt kärlekshus kanske du hastigt och lustigt överraskar världen genom att inleda en ny relation eller hastigt bryta upp från en partner.I slutet av februari 2017 tar du ett viktigt beslut gällande ditt hem och din familj. Det tycks finnas en hel del stress med i situationen, som om något brådskade. Det kan handla om en oväntad situation i din närmaste familj som måste tas om hand eller ditt fysiska hem som behöver repareras eller renoveras. En husflytt är möjlig under årets sista tre månader.

Ditt astrosmycke!Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Skyttens smycke är gjort i light turqiouse.

Årshoroskop 2017 Stenbocken

Ett drömår för din karriär och med en fantastisk betoning på kärlekslivet under årets sista månader”Större delen av 2017 kan karaktäriseras som din bästa karriärperiod på tolv år. Det hela började den 9 september då Jupiter flyttade in i ditt tionde hus, alias karriärhuset. Alla dina ambitioner och dina möjligheter att avancera inom ditt yrke finns i detta horoskopområde. När Jupiter nu besöker det tionde huset tenderar allt som han berör att förstoras och växa.Till skillnad från när Jupiter besöker det sjätte huset, dagligt arbete och rutiner, så handlar det tionde huset om att du kommer få chanser till ett arbete som är bättre i någon omfattning. Du kanske får en högre status, en högre lön eller på något annat sätt bevis för att de betydelsefulla inom din industri eller företag värderar dig högt. Mycket högt till och med.Om du inte redan bytt jobb, sedan i september 2016, är det mycket möjligt att du tar ett sådant kliv under årets första 9 månader. Det är så lång tid som Jupiter kommer befinna sig i ditt karriärhus. Passa på att sök jobb och lägg gärna till några tusenlappar extra när du fyller i löneanspråk. Företagen kommer vara villiga att betala det pris som du önskar! Utstråla framgång med en snygg väska från Ralph Lauren.

Jupiters områden: juridik, förlagsvärlden, coaching och universitetsvärlden är miljöer där du har extra god chans att få jobb under årets första nio månader.Under den första veckan i augusti sker en händelse som är kopplad till din ekonomi. Oväntat kan du behöva tänka om för att anpassa dig till nyheten om exempelvis en stor utgift eller annan ekonomisk överraskning som du inte var beredd på. Om det känns stökigt minns då att detta är en övergående period som kommer kännas väldigt mycket lättare efter bara några veckor.

Generellt är det din partners ekonomi som kan hänga i luften under 2017. Inte mindre än tre händelser som påverkar din partners ekonomi kommer äga rum under 2017. Rusta dig med styrka och påhittighet- din partner och er ekonomi kan behöva det när din partners inkomster går igenom dramatiska händelser. Ni kan behöva sätta er ned och lägga upp en ny familjebudget eller ekonomisk strategi.

Om du inte har en kärlekspartner kan en affärspartner eller investerare beröras på samma sätt. Vilket i slutändan också påverkar dig.Efter den 10 oktober flyttar Jupiter vidare in i ditt elfte hus. Det kommer bli 13 månader av mingel, möten, konferenser, event och massor av nytt folk för dig. De här nya människorna är kanske inte dina bästa eller närmaste vänner, du kommer sannolikt istället att träffa dem för att ni arbetar för ett gemensamt mål eller för att ni intresserar er för samma saker på fritiden.Stenbocken är ofta en ensamvarg som stretar på där ingen ser honom. Från och med oktober är det inte alls rätt väg att vandra. Nu SKA du samarbeta med andra så mycket som det bara går. Genom att vara en kugge i ett stort hjul lyckas du bättre helt enkelt.Kärlekslivet är stabilt under 2017. Det är ett år då mer krut läggs på andra områden i livet. Efter den 10 oktober blir kärlekslivet gladare då du kommer att få en enorm fart i ditt sociala liv. Det är möjligt att du är fullt nöjd med att ha roliga bekantskaper istället för en blossande romans under 2017.Årets tre sista månader är bäst för kärlekslivet. När Venus befinner sig i ditt eget tecken den 12 november- 7 december kan kärleken knacka på. Med Venus i ditt tecken är du snyggast i zodiaken och sådant drar nyfikna och flirtiga blickar till sig.

Ditt astrosmycke!Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Stenbockens smycke är gjort i garnet.

Årshoroskop 2017 Vattumannen

”Nya livsperspektiv, mer långväga resor och nästan för många kärleksmöjligheter under sommaren!”Sedan september 2016 befinner sig Jupiter i ditt nionde, utåtriktade hus. Du är nyfiken på nya livsperspektiv och tar in intryck från helt nya håll. Du kanske bor på ett sätt som är helt annorlunda sedan september 2016, kanske har du etablerat dig utomlands. Ny kunskap, spännande böcker och resor som öppnar dina sinnen står på din agenda under årets första dryga nio månader. Bästa investeringen för dig i år är en härlig reseneccessär från coola Desigual!Studenter har en mycket bra period för att lyckas med tentor och avslut av högre utbildningar under samma period. Om du har en avhandling eller en uppsats som är avgörande för dina studier- se då till att få den avklarad innan den 10 oktober 2017.Det nionde huset är förknippat med utlandet och möjligheter till upplevelser i andra kulturer eller med personer från andra länder. Eftersom Jupiter även är en entreprenörsplanet kan det bli aktuellt med möjligheter till samarbeten med ett företag i utlandet. Tidsperioden som är extra gynnsam är även den fram till och med den 10 oktober 2017.När Jupiter den 10 oktober flyttar in i ditt tionde hus är det dags för 13 månader av framgångar och belöningar får allt arbete du har utfört de senaste 9-10 åren. Minns du vad du satte för mål då? Nu är det dags för bekräftelser på att du lyckas. Med Jupiter i ambitionernas hus kan de sista tre månaderna av 2017 ge dig det där karriärlyftet som du väntat så länge på. Eftersom det tionde huset styr status och gott rykte ger troligen din nya position dig både mer lön och en högre status i din bransch. Det är som att få det eftertraktade stora kontoret efter att ha delat rum med tre andra kollegor fram tills nu. Inte för att det är så illa att arbeta sida vid sida med kollegor men nu får du en bekräftelse på att din chef ser dig som speciell och särskilt värdefull.  Han/hon visar det genom att ge dig bättre lön, högre status och gott rykte.Det som du kallade för din sociala cirkel för två år sedan, har förändrats mycket sedan dess. Du har renat och gjort val som gör att man med rätta kan kalla din bekantskapskrets som förnyad. Du är mer noga med vilka du ger din tid. Det är en form av spirituell skyddsmekanism som du aktiverat. Att ge mer än du får tillbaka kan ha gett dig några törnar de senaste två åren och det här är ditt sätt att försäkra dig om att inte lägga ned värdefull energi på fel människor eller sociala event.Din ekonomi får sig en kick framåt efter den 29 april. Du gör gott i att arbeta för att ständigt få det bättre. En stressig situation mellan din ekonomiska planet och Saturnus har gett två rätt skakiga ekonomiska år fram tills nu.  Efter den 10 oktober ser du än mer av ljuset i den ekonomiska tunneln. Då tar Jupiter hand om dig och han skyddar din ekonomi. Saturnus bistra inverkan på din ekonomi kommer släppa till julen 2017. Det är en liten bit kvar att vandra innan du kan slappna av gällande ekonomin men det kommer inte bli tillnärmelsevis så jobbigt som det har varit sedan julen 2014. Du får en kickstart, som till en början kanske upplevs som stressande, den 28 februari 2017. Men sedan är du alert och på banan för att agera i enlighet med bättring.Ditt kärleks-och sociala liv kommer ge dig att tänka på i år. Särskilt i samband med solförmörkelsen den 28 februari, men även vid solförmörkelsen den 21 augusti. Något helt nytt tar, överraskande, sin början i ditt kärleksliv och/eller i dina närmastes liv. Gifta Vattumän kanske får en helt ny syn på relationen vilket leder till stora förändringar eller till och med ett avslut av relationen. Singlar kan upplev att något sker i deras närmaste sociala cirklar. En kvick händelse leder till att någon ”förmörkas bort”. En kär vän eller bekant kanske exempelvis flyttar vilket gör att ni inte ses så mycket som förr eller en familjemedlem försvinner till följd av en skilsmässa.

Singlar kan med fördel notera slutet av april 2017 som en period då kärleken kan dyka upp lite överallt. Ja, det kan till och med bli lite för mycket av kärleksmöjligheter fram emot sommaren!

Ditt astrosmycke!Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Vattumannens smycke är gjort i light amethyst.

Årshoroskop 2017 Fiskarna”Ett gott år för att reda ut frågor kring arv, gåvor, skatter och betala av skulder. En tung extrabörda i arbetet som pågått sedan julen 2014, lättar märkbart i slutet av året. Utlandsresor och nya livsperspektiv väntar från och med oktober”Turplaneten Jupiter befinner sig sedan september 2016 i ditt åttonde hus. Nu och fram till och med den 10 oktober 2017 har Fiskarna en chans att fokusera på inre styrka och möjligheterna kring att rena livet från energitjuvar såsom människor som kräver men inte ger, eller ditt eget begär till mat eller sex. Gemensam ekonomi med en partner eller affärspartner kan också ge dig att tänka på. Det åttonde huset kallas ofta för huset för andras pengar. Med de andra menas en bank, ett försäkringsbolag eller en kärlekspartner. Din egen ekonomi möter denna andres förutsättning och ger dig händelser såsom en tid för att skriva ett testamente, komma överens om ett underhåll eller i en vårdnadsfråga eller möjligheten att förhandla om lånevillkoren hos banken.

Hela syftet med det åttonde huset är att skala bort det som inte längre är fruktbart för att istället ge syre åt det som är positivt.Efter den 10 oktober kommer Fiskarna se mer av utlandet och lyfta fokus från det inre till det yttre. Det väntar dig 13 månader av resemöjligheter, nya kunskaper (kanske vid ett universitet eller på utländsk ort) och upplevelser som gör din värld större. Slutet av 2017 ger dig också en möjlighet att agera i en juridisk fråga. Med Jupiter vid din sida har du goda chanser att få din vilja igenom gällande exempelvis ett arv eller en ägandefråga där du delar pengar eller tillgångar med någon annan.Din hälsa kommer bli bättre i två etapper under 2017. Först i samband med att Jupiter flyttar in i ditt nionde hus, den 10 oktober, och sedan precis i tid till julafton. Då lämnar strikte Saturnus sin trista placering i förhållande till dig. Oro sliter hårt på din hälsa och är det som bör motverkas så mycket det bara går. Avslappningsövningar är Fiskarnas bästa medicin, oavsett om det innebär en daglig långpromenad eller en yogastund på vardagsrumsgolvet. Prioritera ditt lugn och din hälsa kommer må mycket bättre, även i stressiga, oroliga tider.Sedan julen 2014 har du troligen arbetat hårt för att behålla ditt goda rykte i din bransch. Mer ansvar och en ständig press på att inte vika från dina plikter har utmanat och tärt på dig de senaste två åren. Men det har inte varit utan belöning. Du har troligen uppnått en punkt i din karriär där du verkligen etablerat dig som en expert som kan det du talar om. Men visst vore det lite skönt med vila? Den kommer! I slutet av 2017 lämnar Saturnus ditt karriärhus och du kan få pusta ut efter tre hårda år.

Dina bästa vägar till framgång i karriären är två under 2017:Fram till den 10 oktober 2017 ska du odla dina kontakter samtidigt som du lägger manken till. Ditt sociala liv kan hjälpa dig på traven genom att introducera dig till nya människor och företag. Men om du inte själv lägger i högsta växeln när du får den, kommer resultatet inte bli lika bra. Låter rimligt men i år är egen ansträngning mer viktigt än någonsin för Fiskarnas karriär.Efter den 10 oktober och resten av 2017 kommer du ha mycket gott av att vara villig att resa och studera i samband med ditt arbete. En anställd som exempelvis är villig att ta flyget en gång i månaden eller inte ryggar för att läsa in ny kunskap kommer imponera på cheferna vid en anställningsintervju.

Fiskarnas kärleksliv får fyra perioder till utvärdering under 2017. Dessa är:

19 december 2016-8 januari 2017

9 april-3 maj

13 augusti-5 september

3 december-23 december

Se tillbaka och begrunda ditt kärleksliv under dessa tidsperioder. Men agera först efter perioden avslutats.Fiskarna är kvicka i sitt känsloliv. Ibland kallas du orättvist för obeslutsam. Din kärleksplanet är Merkurius och då han rör sig hastigt över stjärnhimlen, förändras också dina känslor i samma takt!

Generellt kan sägas att Fiskarna är mer intresserade av snabba kickar och sex än långvariga relationer i år. Singlar går på fler dates och de stadgade tar bättre hand om sitt kärleksliv under 2017, särskilt under de första nio månaderna.Fiskarna är det andliga tecknet. Ni är vida kända för er träffsäkra intuition och det inre livet intresserar er alltid. Med Neptunus, Fiskarnas styrare, i det egna tecknet, är det en viktig spirituell tid. Den har pågått sedan 2012. Med Neptunus i ditt eget tecken/första hus, är det din kropp och ditt utseende som starkast sammankopplas med det spirituella. Kroppsövningar såsom yoga och meditativa promenader ökar din andliga medvetenhet. Att via andliga eller alternativa övningar påverka och förändra din kropp kan också ha intresserat dig mer än vanligt de senaste 4 åren. Trenden fortsätter under 2017 och Fiskarna kan med fördel använda den till att, via spirituella övningar och tro, ta sig an hälsoaspekter på ett nytt sätt. Som jag redan nämnt är oro det som främst bör motverkas för att förbättre din hälsa. Varför inte googla dig vidare till information om EFT (Emotional Freedom Technique)? Lås upp dina mentala blockeringar och rädslor och eventuella hälsoproblem kan lätta märkbart på köpet. Yoga kan visa sig bli en värdefull investering för din hälsa i år.

Ditt astrosmycke!Smyckesdesignern Caroline Svedbom har skapat unika astrosmycken för Damernas Värld. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och finns i guld eller silver. Fiskarnas smycke är gjort i aquamarine.

Lyckligt 2017!

Inlägget innehåller köplänkar

+ follow Helena Biehl on APPRL

17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00