ANNONS

Horoskop oktober 2016- Fiskarna

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

FISKARNA kan lösa lån, har tur med investeringar och försäkringsutbetalningar samt vill ge sig iväg ut och resa

Du har goda möjligheter att förvalta dina tillgångar på ett sätt som ger dig avkastning eller t o m passiva inkomster nu och under det kommande året. Ditt åttonde hus började aktiveras rejält då Jupiter, den stora turplaneten, den 9 september flyttade in i ditt hus för andras pengar. Under det kommande året kan pengar som du delar med andra, eller vars godkännande du behöver, komma lättare till dig. Om du exempelvis ligger i en tvist med din föredetta make/maka, kan en bodelning gynna dig. Söker du ett lån hos banken får du sannolikt den summan du önskar dig. Likaså kan ett arv eller en gåva i form av pengar bli aktuell.

Se nymånen den 1 oktober som ett startskott för dina nya förbättrade ekonomi. Pengar kan då komma till dig från andras händer, antingen det är ett försäkringsbolag eller en skuld som återbetalas till dig. Likaså är det en bra tid för att betala av skulder och förhandla om lånevillkor. Agera från och med den 1- 10 oktober för bästa resultat.

Den 11-12 oktober kan ett mycket positivt besked komma gällande hem/familj och ekonomi. Det är en riktig gulddag!

Vid fullmånen den 16 oktober bör du vara beredd att tänka om gällande en fråga som har att göra med din inkomst eller hur du hanterar dina tillgångar. Det väntar dig oväntade nyheter gällande dina tjänade pengar. Det bästa du kan göra är att ta ett djupt andetag och göra dig beredd att tänka i helt nya banor.

Du avslutar månaden med något som du har velat göra ett tag: se något annat. En utlandsresa är mycket möjlig från och med den sista helgen i oktober. Kommer du inte iväg med en gång är chanserna stora att du istället bokar en resa då, men reser inom det kommande halvåret.

Alternativt kanske du anmäler dig till en kurs eller utbildning på universitet eller högskola eller bestämmer dig för att satsa på att driva en juridisk process. Du tänker i helt nya banor och har fått ett nytt perspektiv på tillvaron när november startar.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00