ANNONS

Horoskop oktober 2016- Skytten

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

SKYTTEN minglar, når ut till likasinnade och stärker sig själv

Hur sällskaplig ska inte Skytten bli nu? Ditt nya ”mingel-liv”satte fart redan den 9 september då din styrare, Jupiter, begav sig in i ditt elfte, nätverkande hus. Efter ett år som präglats av karriär och ett stort steg uppåt i status och gott rykte inom din bransch, är det nu dags att få njuta lite av allt det du åstadkommit. Du kommer under det kommande året att mingla, springa på företagsevent av olika slag och kanske själv få hålla föredrag eller kurser inför personer som vill lära sig av dig.

Den 1 oktober äger en nymåne rum i ditt elfte hus. Markera detta som en superstart-dag när det gäller mingel, nätverk, engagemang i välgörenhetsprojekt och arbete med nytänkande produkter eller teknik. Sätt dig också ned och skriv ned dina drömmar i en lista. Det elfte huset förknippas med livsdrömmar. Genom att agera och sända ut en intention eller önskan den 1 oktober skapar du de allra bästa, astrologiska, förutsättningarna för att lyckas. Det kan gå snabbare än du tror att få det du önskar också! Nymånen är den bästa på hela året med Jupiter mycket fint placerad i konjunktion/nära månen. En tid för harmoni och drömmar!

Markera dagarna den 11-12 oktober som riktiga drömdagar också. Då möts Merkurius som styr kommers, pr, kontrakt, skrivande, föreläsningar och undervisning, med Jupiter. Det är en superdag för att få fina besked gällande något kommunikativt projekt. De möts i Vågens tecken vilket antyder företagsamhet och större grupper av människor som tycks intresserade av eller har inverkan på ditt projekt eller det drömmer om. Kanske blir du inbjuden att medverka i en POD-cast, på TV/radio eller i en You Tube-kanal? Eller kanske är det du själv som startar en sådan kanal eller satsar på en blogg, för att nå fler som älskar samma ämnen som du?

Oktober innehåller en tuff dag också, fullmånen den 16 oktober. Det är troligen årets tuffaste fullmåne och kommer innebära att nyheter kommer hastigt gällande ett kreativt projekt, en kärleksaffär eller gällande ett barn eller graviditet. Skarpt läge och det är bara att kavla upp ärmarna och reda upp det som pockar på uppmärksamhet. Lösningen är att flyta med i förändringarna.

Den 30 oktober är det dags för en nymåne i Skorpionen. Det är som ”natten innan en stor resa”. Du behöver vila, tänka igenom det som kommer och göra dig redo för att sätta fart i samband med din kommande födelsedag. Ditt tolfte, spirituella hus, påverkas. Omvårdnad och inåtvändhet kommer vara dina ledord när oktober avslutas.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00