ANNONS

Helgfix

/

Det är fredag och den första veckan enligt ett nytt arbetsschema närmar sig sitt slut. Den här veckan har jag startat en hel del nytt:

-Nya astro-boken för HarperCollins Nordic. Den går under mitt arbetsnamn ”Kärleksboken” och min förläggare säger ” Förändringsboken”. He, he, ja ni kanske kan ana vilket tema den kommer handla om. Första sidorna har fyllts med text. Jag arbetar utifrån synopsis vilket onekligen underlättar skrivandet.

-Fortunatas Profetia piffas och fixas för nylansering.

– Jag har även startat på ett nytt, än så länge hemligt projekt. En riktig liten dröm som jag tror att ni kommer älska. Än så länge får jag inte säga ett endaste kvidevipp. Men, det går också bra. Ett helt nytt medium och därmed en utmaning.

-Jag kläd-och inredningssurfar som en tok sedan jag fick grönt ljus att skriva mer om sådant jag älskar. Jag googlar främst efter en varm, snygg och fin höstkappa. Det finns mängder där ute. Den här från Tommy Hilfiger har jag kikat på fler än en gång.  Och den här fina kappan med skärp i midjan från Baum und Pferdgarten gillar jag också. Jag är också helt förälskad i denna prisvärda pälsjacka från Vila. Perfekt till mingel och partyn eller till ett par jeans innan det blir för kallt.

-Till hemmet letar jag nu rullgardiner som ska vara väldigt långa. Hittade ett par på Hemtex vilka tycks fungera. Gardiner har jag kvar från gulliga butiken Solgården (som tyvärr inte finns längre). Fattas bara gardinstänger, överkast, prydnadskuddar och eh, allt, till sovrummet. En matta letar jag efter också. Det här är stilen jag letar efter. Några bra tips? Jag är svag för orange. Tänk om jag kunde hitta en sådan matta med orange i?

Bara lyxproblem denna fredag…

Jag hoppas att ni får en fortsatt härlig fredag och en riktigt skön helg!

Kramar

Helena

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00