ANNONS

Horoskop vecka 34, 2016

/

Mentalt kvicke Merkurius och tursamme Jupiter

Trogna läsare vet det redan: veckan startar med ett av årets vackraste planetmöten för ett skriva ett kontrakt eller ingå en överenskommelse av något slag. Merkurius, som styr över kontrakt och snabba beslut gällande tal och skrift, möter Jupiter som älskar affärsidéer som involverar hela världen. Men Jupiter är även advokatens, bästsäljarens och de högre lärosätenas tecken.  Markera måndagen den 22 augusti som en mycket bra dag för att skriva ett avtal eller skaka hand gällande en överenskommelse om samarbete inom undervisning eller kampanj i sociala medier, reklamplaner, nyheter gällande juridiska frågor eller för att anmäla dig/få besked om studier eller arbete utomlands. Om du skriver och är redo att skicka iväg ditt bokmanus är detta en gulddag!

Tålamod, tålamod!

På onsdagen den 24 augusti slår sig Mars och Saturnus samman i Skyttens tecken. I Mars värld handlar allt om att göra saker och ting i snabbast möjliga takt. Helst igår. Saturnus är precis av rakt motsatt åsikt. Saturnus anser att snabba beslut är dåliga beslut och att man ska ta god tid på sig för att inte göra misstag. Lyssna på Saturnus, även om du idag bara vill ta din resväska och kliva rakt ut i en taxi på väg mot en flygplats och nya äventyr. Idag är inte dagen då du ska förhasta dig. Alla former av stora planer, såsom en utbildning, en utlandsflytt, ett nytt arbete eller en juridisk process, är sådant som ska skyndas långsamt. För att det ska bli rätt. Minns dessa ord och andas och tänk innan Mars hunnit få dig på andra tankar.

Hur otydligt kan det bli? Jag tipsade dig om tålamod för onsdagen den 24 augusti. Inför fredagen den 26 augusti råder jag dig att granska allt det du överväger att göra eller, värre, skriva under, med lupp!

Mars befinner sig i kvadratur till Neptunus. Mars i juridikens, bokskrivarens och de internationella händelsernas tecken, Skytten, möter flummige men ack så andliga Neptunus i Fiskarnas tecken. Idag är ingen bra dag för att ingå ett avtal. Är allt verkligen som det verkar?” Twin Peaks”-vibbarna är höga! Om du inte har något annat väl än att skriva under ett dokument idag, gör det då efter ett ha trippelkollat allt. Be gärna någon annan att också läsa. Det finns en risk för att du/ni hittar skavanker som måste åtgärdas genom ytterligare förklaringar eller information.

Åh, denna romantik!

Lördagen den 27 augusti skiner kärlek och skönhet emot oss alla. Skönhetens och kärlekens planet, Venus, möter Jupiter. Som vanligt när Jupiter möter en annan planet, förstorar han allt som den styr. Lördagen är en mycket härlig kärleksdag då harmoni och lycka strålar som en sol. Venus älskar inredning, design och mode. Ge dig iväg på en shoppingtur för en ny soffa, en tavla eller vackert fotografi. Det är en mycket bra dag för att köpa något vackert till hemmet eller skönhetshyllan i ditt badrumsskåp. Om du, motsatt, har något som du vill sälja, satsa då på att lägga ut det till försäljning. Du kan göra en riktigt bra vinst!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00