ANNONS

Horoskop vecka 33, 2016

/

Glada överraskningar

Tisdagen den 16 augusti kan bli en spännande dag då överraskningar kan hagla över oss. Solen i Lejonet möter de oväntade händelsernas planet, Uranus, i Väduren. Solen i Lejonet är ett kreativt tecken men också generellt kopplat till glada och roliga händelser, såsom en fest , ett uppträdande eller ett firande av något slag. Uranus är förknippad med teknik, nytänkande och större grupper som man kan samverka och ha roligt med. Där har ni alltså ingredienserna till tisdagens planetmöte. En dag då kreativitet kan blomstra och lyckliga överraskningar ta vår värld med storm. (Samma dag kommer jag också berätta en rolig nyhet. Nyheten kanske inte tar er värld med storm, men den har i alla fall förändrat min värld på ett väldigt positivt sätt!)

Låter som en bra start för alla som återigen inställt sig på jobbet. Och ännu bättre för de som fortfarande är sommarlediga!

Skattjakt!

Två dagar senare, på torssdagen den 18 augusti, möts Venus och Pluto. De är på gott humör och detta är verkligen dagen för hitta en riktig liten skatt gällande inredning, design eller mode. Kanske är det något som vi trodde var borta som dyker upp. Den som går i vintagebutiker eller loppmarknader kan hitta en skatt denna dag!

En vacker fullmåne

På torsdagen den 18 augusti är det dags för en fullmåne i Vattumannens tecken. Uranus är Vattumannens styrare så återigen hamnar Uranus ledord i huvudrubriken: Nytänkande, nätverkstokig, och med stor förkärlek för högteknologi och personlig frihetFullmånen befinner sig dessutom i en fin sextil till Uranus. Dubbelt upp av Uranus ämnen alltså! Detta är en dag då ett projekt gällande ett nätprojekt, utvecklingen av en app eller kanske aktiviteter kring gruppsamverkan och välgörenhetsfrågor når en viktig transformationspunkt. Som alltid med en fullmåne är den resultatet av de vi startade i samband med nymånen i samma tecken, sex månader tidigare.

Minns du vad du startade kring den 8 februari och vad du gjorde åt den saken under det följande halvåret? Nu kommer resultatet av dina handlingar.

Ett horoskop består av tolv livsområden och beroende på i vilket av dessa så kallade horoskophus som fullmånen befinner sig, kan man få reda på mer information om hur livet påverkas vid en fullmåne. Som vanligt finner ni min guide till hur alla stjärntecken påverkas av fullmånen, här på bloggen den 18 augusti. Välkomna att kika in då!

En av årets bästa dagar är snart här! Förhandstitt in i nästa vecka för att ni ska ha de bästa förutsättningarna för kontrakt och avtal

Sist, men absolut inte minst, vill jag redan i vecka 33:s horoskop flagga för den kommande måndagens fina aspekt. En 5-stjärnig dag. Merkurius och Jupiter möts då i en konjunktion i Jungfruns tecken. Merkurius är det intellektuella, smarta, snabba tecknet som styr över kontrakt och överenskommelser. Jupiter är den världsälskande entreprenören som vill nå ut globalt med sina tankar och produkter. Måndagen den 22 augusti är en toppendag för att skriva under ett kontrakt.

Nu när ni har facit i hand, i förväg s a s, använd då denna dag till att skriva under ett avtal eller skaka hand gällande en överenskommelse. Kommer frågan upp redan denna vecka, försök då om möjligt lägga det officiella avtalsdatumet till den 22 augusti.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00