ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 SKORPIONEN

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Skorpionen tycker i vanliga fall om att gräva i det inre och personliga, och i år får han ännu större chans till det än vanligt. Jupiter befinner sig i det tolfte huset och under ett års tid ger han Skorpionen möjlighet att djupdyka i allt sådant man helst håller för sig själv. Det kan handla om affärsidéer som behöver få tid att arbetas med eller vidareutvecklas innan det kan visas upp för världen, och det kan handla om rent personliga projekt som måste avverkas innan nästa år kommer. Jupiter kommer ju nästa år att lysa upp Skorpionens tecken på ett sätt som han bara gör vart tolfte år och då är det dags att vara stark, modig och klar över vad man vill uppnå. Med Jupiter i det tolfte huset, även kallat det” dolda huset”, går man gärna igenom minnen och sorger från förr. Det är som en renings- och avslutningsprocess på samma gång. Det tolfte huset är det sista huset i zodiaken och symboliserar kulmen på vad man gjort de senaste tolv åren. Det är också ett högst andligt hus. Nu har man stor chans att nå sitt personliga Nirvana, hitta sin egen visdom och sedan om ett år, med den i bagaget, börja följa vägen mot nya drömmar och mål.

I det tolfte huset får man chans till bättring, både psykiskt och fysiskt. Om du har sökt efter en läkare eller ett sjukhus för att genomgå en behandling kan Jupiter hjälpa dig att hitta precis rätt person. Med så mycket betoning på det inre är det också mycket möjligt att du intresserar dig mer för alternativa läkemetoder, healing, akupunktur och tankens kraft för att må bättre i själ och kropp. Skorpionen är alltid intresserad av rening. Han känner till den stora hemligheten med att första rasera allt man äger och har för att sedan kunna bygga upp något nytt och starkare igen. Skorpionen kommer ut mycket starkare än på länge efter Jupiters passage genom det tolfte huset, även om djup inre, transformation också kan ta på krafterna under tiden den pågår.

Jupiter gynnar att du söker dig till utlandet och utlänningar. Antingen du beger dig på yogaresa, anammar en ny trosinriktning eller väljer att genomgå en operation utomlands så har du Jupiter med dig. Den enda faran med Jupiter, som alltid, är att du överdriver det du tar dig an. Du kanske inte behöver sitta i lotusställning i tre timmar varje dag eller älta och rikta ilska mot det som en gång varit. Om det har förekommit orättvisor i ditt liv är det något du också kan tänkas fokusera mycket på i år. Vågen och Jupiter har båda stort intresse av lag, moral och rättvisa. Minnen från barndomen eller de senaste tolv åren kan åstadkomma tankar och känslor kring rättvisa och orättvisa. Den goda nyheten är dock att du i år får alla chanser att skapa balans i tankarna kring det som varit.

Jupiter styr Skorpionens ekonomi och inkomster. Möjligheterna att tjäna pengar på andlighet, tro och fysisk och psykisk återhämtning är goda. Alla former av utrensningar av det inre är intressanta att titta på. Ibland kräver det inre att det yttre först förändras. Om att rensa lådor och organisera folks hem och kontor är din grej, kan detta ge dig inkomster. Pengar kan komma till dig i skymundan. Kanske får du en löneökning som din chef ber dig att inte tala högt om. Jupiter symboliserar många gånger en sorts affärsängel och i år kan du möta en person som, bakom kulisserna, hjälper dig och tror på dig där ingen har gjort det tidigare. Personen ifråga kan vara en advokat eller en jurist eller annan person med fingertoppskänsla för rättvisa och balans. Var uppmärksam på de människor du möter under året. Det är inte alltid stora hjälpare ser ut som man föreställt sig. Förklädda änglar och gudomliga budskap finns överallt. Något så enkelt som en kommentar du hör på tv eller när du läser en bok eller en blogg kan komma att bli avgörande för dig. Som om du var menad att ta emot ett visst budskap vid ett visst tillfälle. Du kan även få mycket vägledning genom dina drömmar och när du mediterar eller på annat sätt lyssnar till ditt inre. Ett mycket spännande år.

0
12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00