ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 VÅGEN

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Efter tolv års tid är det dags för Vågen att se Jupiter på besök i ditt första hus igen. Jupiters närvaro är alltid önskvärd, för han ger tur, lycka och välstånd till de områden han berör. Att ha Jupiter i sitt första hus anses dock extra speciellt. Så mycket kan få ta sin början i det första huset som sedan Jupiters passage genom de andra husen kan hjälpa till att fortsätta uppfylla. Om du tänker tillbaka 12 år är det möjligt att du ser att det också var ett år av nystart. Dina drömmar och mål var troligen andra än de du har nu, men likväl var det en period då du var redo att visa världen nya sidor av dig själv. Ofta är man mer modig med Jupiter vid sin sida. Man är beredd att ta en chansning och verkligen tänka ” Det är nu eller aldrig – nu hoppar jag”. Precis detta är vad Vågen har möjlighet att göra och kommer att göra i år. Det spelar egentligen ingen roll vad du känner att du vill göra, du har alla möjligheter att få till en start på något nytt som sedan sätter temat för dina drömmars inriktning de kommande tolv åren, möjligen för resten av ditt liv. Man får inte så många besök och chanser av Jupiter att lägga om inriktningen på sitt liv på det här sättet, så det gäller att agera när man har chansen. Kom ihåg att Jupiter står beredd vid din sida för att hjälpa dig med vad helst du önskar, men kom också ihåg att inget sker automatiskt. Du måste själv sätta fart mot dina drömmars stad för att Jupiter ska kunna skicka dig hjälp och tur under vägen.

Jupiter i Vågen vill expandera på flera områden. Vågens favoritämnen är relationer vi har till varandra och konsten att skapa balans i det vi gör. Det är ingen slump att många Vågar är skickliga diplomater, advokater och konstnärskännare. Vågen söker alltid harmoni. Det ska vara vackert både i hemmet och den miljö där Vågen vistas, men också i Vågens relationer. Fester och bjudningar där alla får chansen att njuta av varandras sällskap och skänka glädje och skönhet åt sinnet, är precis vad en Våg anser utgöra lyckan. Vågen lägger gärna ner pengar på att se gamla och nya vänner mötas och lära känna varandra. Jupiter vill ge Vågen alla dina bästa förutsättningar i år. Eftersom Jupiter tycker om större, vackrare och bättre, är detta ett år då många Vågar kan komma att leva ett bättre liv än tidigare. Vågen kanske inte är mer välbärgad än innan, även om Jupiter kan tänkas hjälpa till med den saken också, men livsstilen ter sig rikare. Man äter på fina restauranger, använder fina kläder och reser mer än vanligt.

Det första huset symboliserar jaget och utseendet. Det är fullt möjligt att din image och ditt utseende får helt ny stil. Elegant och internationellt skulle i sådana fall vara kodorden.  Jupiter älskar att överdriva det han berör, så akta dig för att inte äta för mycket av alla de goda snittarna på de där fina bjudningarna som du troligen kommer att tacka ja till.

Om du länge funderat över att byta arbete har du i år alla möjligheter att finna lycka inom Vågens och Jupiters favoritområden: juridik, diplomati, skrivande, alla former av kritiska yrken där konsten att väga för och emot är framträdande, konst och kultur samt inredning, mode och skönhet. Festfixare, konstkritiker, heminredare eller medlare är bara några exempel på yrken som Jupiter och Vågen gillar. Du kan fritt välja att satsa på den inhemska eller den internationella marknaden. Jupiter gynnar bägge.

0
7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00