ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 JUNGFRUN

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Efter förra årets betoning på nystart i ditt liv är det nu dags för dig att få lite lön för mödan. Jupiter befinner sig i ditt andra hus, även kallat ”inkomsthuset”. Det andra huset styr över dina inkomster, dina tillgångar men också över dina talanger. Jupiter i det första huset gav dig troligen goda ekonomiska möjligheter redan förra året, du levde ett liv som signalerade en högre livsstil, men i år ligger fokus ännu mer på dina pengar.

Det är första gången på tolv år som Jupiter lyser upp ditt andra hus med ekonomiska möjligheter. Detta år ska du satsa på ekonomisk stabilitet, om det tidigare saknats en sådan. Du kommer att märka att det är lättare än vanligt att ta tag i din ekonomi och få den på rätt köl.Jupiter styr över jungfruns hem- och familjehus. Det innebär att det i år finns en koppling mellan din familj, din bostad och din ekonomi. Kanske säljer du en bostad eller fritidsfastighet med god vinst, eller kanske är din familj extra givmild mot dig så att saldot på kontot ökar. Familje- och husrelaterade tjänster såsom catering, städning, barnvakt, renovering av hus eller heminredning är också områden som kan ge dig mer inkomster och om du har särskild talang för att möblera om har du möjlighet att börja tjäna pengar på den. Jupiter är alltid intresserad av att göra affärer. Med honom som styrare av ditt fjärde hus ger det dig möjligheter att kombinera företagsidéer med hemmet. Att arbeta hemifrån är mycket möjligt. Att använda dig av internet för att nå ut över världen ligger helt i enlighet med Jupiters energi. Jupiter vill alltid expandera allt han vidrör och han är synnerligen intresserad av att nå ut över landgränser. Är det kanske dags att starta eget vid köksbordet?

Jupiter i Vågen är en finsmakare med förkärlek för internationell konst och inredning. Om du investerar i sådana föremål kan dessa sedan visa sig öka bra i värde. Likaså kan aktier och företag som siktar in sig på hemmets industri på något sätt vara en god investering i år. Både Jupiter och Vågen förespåkar också rättvisa och lag och rätt. Ett juridiskt ärende kan bringa dig goda ekonomiska nyheter. Ny lagstiftning kanske ger dig mer kvar i fickan efter skatt. Ett nytt arbete som du eventuellt startade förra året kan också ge dig mer att röra dig med. Dina personliga värderingar i livet kommer troligen att vidgas. Din ökade medkänsla kan göra att du nu blir mer öppen för andras sätt att tycka och tänka än tidigare.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00