ANNONS

Arbete och pengar, augusti 2016-Jungfrun

/

Soloprojektens tid!

Månaden augusti kan börja på ett sätt som kanske känns lite frustrerat. Neptunus som är känd för att inte vara helt klar och tydlig påverkar dig när du talar. Fler än en gång kanske dina kollegor eller potentiella arbetspartners ber om förklaringar för att de inte förstår din vision. Kring den 10 augusti har du dock slipat på din presentation och får en fin chans för att få med alla ombord på ditt arbetsskepp.

Fullmånen den 18 augusti kommer ge dig besked gällande ditt arbete och dina dagliga arbetsrutiner och vanor. Du eller någon av dina kollegor börjar eller slutar. Egenföretagare kanske anställer ny personal eller säger upp någon. Den är en transformationsprocess som når sin kulmen efter att ha pågått sedan i februari i år. Alternativt kan också ett större projekt som du arbetat med under det senaste halvåret äntligen bli färdigt och du kan lägga det åt sidan. Om du arbetar på projektbasis kanske detta innebär att din tid med ett visst företag nu kommer till ända.

Från och med den tredje och sista veckan i augusti startar du din årliga solotopp. Nu och under de kommande fyra veckorna komma du att arbeta med något som känns personligt mycket viktigt för dig. Din profil och ditt rykte inom din bransch kommer att påverkas. De runt omkring dig ser på dig som en person som håller sig framme och profilerar sig. Det verkar som du satsar på en dröm som du närt det senaste halvåret, eller så långt tillbaka som för ett år sedan. Nu är du inte rädd längre, utan satsar fullt ut!

1
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00