ANNONS

Arbete och pengar, augusti 2016-Tvillingarna

/

Företrädarnas och samarbetenas tid är här!

Energiplaneten Mars flyttar in i ditt sjunde hus, alias partnerskapshuset, den 3 augusti. För din del innebär detta att hela augusti kommer präglas av fart kring samarbeten. Nu kan kontrakt komma att skrivas mellan dig och en ny affärspartner eller företrädare. När jag skriver företrädare menar jag allt från agenter, advokater eller rådgivare. Mars befinner sig i Skyttens tecken vilket signalerar att frågor kring något av Skyttens ämnen kan bli aktuella: utländska kontakter eller produkter kan bli aktuella, frågor kring en affärsidé som berör utbildning eller undervisning. Juridik och författande är andra av Skyttens ämnen.

Det är mycket möjligt att du har känt dig frustrerad gällande dina nya idéer gällande ovan nämnda ämnen. Kanske har du tyckt att något har arbetat emot dig så långt tillbaka som till mars i år. De goda nyheterna är att det inte är någon okänd kraft som stängt dörrar för dig. Nej, det är strukturens planet, Saturnus, som befunnit sig retrograd i samma zon som Mars nu befinner sig. Vid mitten av månaden är Saturnus klar med sin utvärdering av dina möjligheter till samarbeten och du kommer få grönt ljus. Saker kan gå mycket fort under den andra halvan av augusti. Kanske kastar du dig på ett plan för att möta nya kollegor i utlandet eller skriver du på kontrakt för en litterär agent eller förlag. Det blir en spännande höst!

0
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00