ANNONS

Arbete och pengar, augusti 2016-Oxen

/

Pengar, investering och passiva inkomster!

Pengar, lån, skulder och delat ägande kommer vara områden som Oxen får extra mycket att göra med i augusti månad. Energiknippet Mars befinner sig i ditt åttonde hus och här finns allt från banklån på huset till kommission eller investeringar man står i begrepp att göra. Det åttonde huset är starkt förknippat med transformation och Mars styr sådant som du gärna arbetar på lite i skymundan. Nu kanske du förhandlar om lån med din bankman, får hjälp av en investerare som gärna håller låg profil eller ber en rådgivare om kloka tankar kring en eventuell separation av ägodelar. Passiva inkomster är en typisk åttonde-hus-aktivitet. Har du gått och funderat på en bra affärsidé gällande en produkt som bara behöver skapas en gång och som sedan skulle kunna säljas om och om igen? Nu har du extra flöde så skriv eller lägg ned extra kraft på att få färdigt din produkt.

Den mycket organiserade och strikte Saturnus befinner sig också i ditt åttonde hus. Sedan i slutet av mars har han befunnit sig retrograd. En fråga kring gemensamt ägande eller bidrag till ett affärsprojekt kan ha stått still sedan dess. I mitten av augusti vänder dock Saturnus framåt och du kommer få positiva tecken på att det kommer ske förändringar under den tidiga hösten.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00