ANNONS

Arbete och pengar, augusti 2016-Väduren

/

Världen är din!

Investera i personligt växande, coaching och olika sätt att vidga dina och andras vyer. Affärs- och jobbmöjligheterna kommer finnas kring ämnen som rör utbildning, juridik, utland och nya visioner. Mars, din styrare, beger sig in i Skyttens tecken den 3 augusti. Där kommer han se till att skapa händelser och fart under hela augusti månad och faktiskt under nästan hela september månad också. Vädurarna kommer ha fullt upp med att anmäla sig till kurser och högre utbildning (förvånas icke om dessa finns utomlands), starta nya företag eller lansera projekt med betoning på att se världen från andra perspektiv. Vägledare, coacher, healers och entreprenörer med världen som sikte kommer få en härlig månad!

Markera mitten av augusti som en magisk vändpunkt. Då kommer idéer som stått och stampat sedan slutet av mars, få framåtskjuts. Det är din karriärplanet Saturnus som beger sig framåt efter att ha befunnit sig retrograd sedan mars månad. Nu kommer du plötsligt få en himla ordning och struktur på hur du ska arbeta och i vilken ordning du ska ta dig an alla projekt som ligger på ditt bord.

1
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00