ANNONS

Karriärastro maj 2016- Vattumannen

/

Här händer det saker i din karriär i maj!

Du kommer bli gladare över din ekonomi när den 9 maj kommer. Jupiter befinner sig i ditt åttonde hus som bl a reglerar skulder, skatter och gemensam ekonomi. Nu kan en fråga gällande ett banklån eller en uppdelning av tillgångar i exemplevis en skilsmässa bli klar. Likaså kan nyheter om större summor pengar från ett partnerskap eller annan form av investering, komma till dig.

Dagen därpå, den 10 maj, möts den stora och den lilla lyckan. Detta är en av de bästa aspekterna på hela året. Venus befinner sig i din familjezon och Jupiter i zonen för andras pengar och delad ekonomi. Kanske får du goda nyheter om att din familj är beredda att backa upp dig ekonomiskt. Dina barn eller föräldrar kan visa sig särskilt givmilda eller förelså dig att bli partner i en gemensam investering. Alternativt kan också en stark kvinna i din närhet hjälpa dig. Om det inte är genom en direkt ekonomisk möjlighet så kanske du deltar i ett djupt inspirerande samtal med en kvinna som får dig att se världen ur ett helt nytt perspektiv.

Den 22 maj vänder kontraktsplaneten, Merkurius, framåt igen. Om du väntar på att skriva under viktiga avtal och dokument eller skicka iväg eller få ansökningar, kan du se att förloppet ökar i takt nu.

Slutet av månaden kan innebära viss spänning eftersom Jupiter och Saturnus möts den 26 maj. Vänner och pengar är ingen bra mix. Affärsidéer som anses som banbrytande och helt nya på marknaden, bör du också hålla dig ifrån kring den 26 maj. Även om ditt hjärta klappar för innovativa tankar och att göra som du vill. Jobbmässigt kommer det bli mycket arbete från och med den 27 maj. Vad du än gör så kommer mer och större jobbhögar samlas på ditt bord. En aning stressigt men du klarar det! Kanske får du skjuta på semestern till i augusti eller september istället?

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00