ANNONS

Karriärastro maj 2016- Lejonet

/

Här händer det saker i din karriär i maj!

Nymånen den 6 maj äger rum i ditt karriärhus och nu är det dags att sätta dina långsiktiga mål för det kommande halvåret. Det tionde huset styr status och rykte inom din bransch och om du sköter dina kort rätt kan en viktig karriärhöjdpunkt äga rum ett halvår framåt i tiden. Det är möjligt att du känner dig lockad av många olika projekt eller riktningar. Men, dygnet har bara 24 timmar och du tvingas välja mellan uppdragen. Kanske får ett kul kreativt projekt stå tillbaka för något med mer ekonomisk säkerhet i sig.

Lyckoplaneten Jupiter vänder framåt den 9 maj efter att ha befunnit sig retrograd sedan i januari. Nu vaknar han sakta till liv i ditt inkomsthus och han ger dig tur inom allt som avser dina inkomster och värdet av sådant du äger. Bered dig på glada nyheter gällande dina pengar under de kommande fyra månaderna.

Merkurius vänder framåt den 22 maj och du kan äntligen få klarhet gällande internetjobb, teknikprojekt och karriärplaner. Det kan ha varit en riktig oreda gällande dessa frågor sedan den 28 april men nu lättar det snabbt.

Månaden avslutas med att du funderar kring hur du bäst bygger upp din ekonomi. Det tycks en aning skakigt. Din konstnärsjäl hade gärna suttit och skapat på en strand vid Medelhavet resten av livet men finns det då något att betala din bungalow med? Dags att se sanninen i vitögat gällande dina pengar och skaffa dig säkra inkomster vid sidan om dina kreativa drömprojekt, hälsar bistre Saturnus!

2
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00