ANNONS

Tack alla ni som läser, delar och gillar!

/

När jag startade den här bloggen var målet att förhoppningsvis hitta 2 500 läsare i veckan. Men, oj, om ni läsare överraskat mig! Ni är så många som läser här och särskilt som i torsdags, då jag publicerade 2-veckors astrot. Det kommer mail både till Amelia och till mig på Face Book där ni berättar hur ni tycker att mina horoskop stämmer in på det som sker er. Det är så otroligt roligt om det jag skriver ger er inspiration och nöje.

Idag vill jag därför sända er alla som läser här ett stort, varmt tack för att ni återkommer till min blogg, gillar och delar inläggen på Face Book och för att ni skriver fina mail och kommentarer! TACK!

Hoppas ni alla får en underbar lördag!

Kramar

Helena

5
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00