ANNONS

Kärleksvibbar

/

Mars och Venus möts imorgon tisdag men vibbarna dallrar redan i luften sedan den gångna helgen. Mars befinner sig i ”låt-oss-testa-nya-vägar- Skytten och Venus i drivande Väduren. Om det inte är kärleken som blossar upp så är det kanske ett kreativt, internationellt projekt. Mars visar oss alltid var vi har all action och Venus var kärlek och harmoni finns. De tillsammans stavas alltid kärlek och passion.

Sist de möttes var i juli 2014 (minns ni vad som hände gällande kärlek då?) och nästa gång blir den 6 juli. Ett datum som jag återkommande skriver om i årets sommarastro. Det som startade i helgen,  idag och imorgon kan få en fortsättning i juli alltså. Något att se fram emot när semestern kanske precis startat.

Glad måndag!

Kramar

Helena

4
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00