ANNONS

Änglar i mitt hår av Lorna Byrne

/

Jag startar denna astrologiskt händelserika vecka med ett boktips.

Av en slump fick jag tag i den här boken när jag i helgen städade i min bokhylla. Sanningen är att jag först fick syn på ett bokmärke med en ängel på och sedan boken. När jag slog upp boken slumpmässigt var budskapet klockrent. I boken ”Änglar i mitt hår” av Lorna Byrne stod att boken kom till för att påminna oss människor om att änglar finns runt i kring oss hela tiden och vill hjälpa oss. Att det enda vi behöver göra är att be om hjälp.

Det hela kom som en skänk från ovan då jag just den dagen varit väldigt orolig för en sak och faktiskt bett om hjälp. Nu läser jag boken som är fylld av spännande berättelser om hur Lorna Byrne talar med änglar och hjälper människor genom det. En hoppfylld personlig berättelse och ett vackert budskap till oss alla.

Boken och att tro på änglar kan varmt rekommenderas! På Lorna Byrnes hemsida finns en flik som heter Angel Wisdom. Missa inte den läsningen!

Kramar och glad vecka!

Helena

2
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00