ANNONS

Merkurius retro, snart slut

/

Håll ut kära vänner, det är några dagar kvar av Merkurius retroperiod. Den 25 januari vänder han framåt och vi kan gå från inåtvända, funderande varelser till mer aktiva görare och kommunikatörer.

Trassel med tv-kort tycks ha varit det mest problematiska under den här perioden. Som att slå huvudet i en vägg några hundra gånger och ända inte få ordning på det hela innan man är totalt slut. Men, tv:n fungerar nu igen och snart är även denna tröga period ett minne blott.

Jag tycker att det känns att man verkligen vill framåt nu och så kommer också att ske så fort vi kommer till den 25:e.

Hoppas ni inte drabbats för hårt och att ni behåller ert lugn och tålamod tills startskotten ljuder igen i början på nästa vecka! Då kommer svar, mail och kontrakt trilla in och det ska bli så skönt!

Kramar

Helena

6
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00