ANNONS

Jupiter retrograd

/

Turplaneten Jupiter befinner sig retrograd och kommer gör så ända fram till i maj. Jupiter är lyckoplaneten nummer ett och man vill ha honom med sig i alla former av affärsmässiga och modiga initiativ. Att Jupiter nu befinner sig i retroläge innebär inte att saker kommer vända från tur till otur utan snarare att vi lägger extra tid på att finslipa vad vi än planerar för stordåd. Vi vänder oss inåt, känner in och putsar på våra planer och skapelser.

Idag börjar jag skriva på manus till min nästa astrologibok och med tanken på Jupiters retrograd t o m i maj vore jag inte förvånad om jag börjar närma mig slutet av skrivandet någonstans i början av maj. Jupiter styr över bokskrivande och när han säger ”stopp, sakta ned och begrunda” är jag den första att lyssna. Jupiter vänder framåt igen den 9 maj och då är det framåt, framåt och gärna till utlandet som gäller!

Jupiter styr även över studier på universitet, livsperspektiv och rättvisor samt juridik och utlandsrelaterade projekt eller personer. Som alltid när en planet backar kan något från det förflutna inom dessa områden även dyka upp. Allt beror av var man har sin Jupiter placerad. Om du blir nyfiken kan du t ex kika in på astro.com eller cafeastrology.com för att göra en personlig födelsekarta över ditt horoskop och då få reda på var Jupiter befinner sig. Eller så kan du läsa mitt årshoroskop för ditt sol- och ascendenttecken och få veta mer. (Du kan få reda på ditt ascendenttecken på t ex cafeastrologys ascendant calcultator.)

Då så, dags för mig att skriva de första inledande orden i nya bokmanuset. När jag läste på Berghs sa de att en skribent eller copywriter nästan alltid kan stryka den första raden,stycket eller kanske t o m hela första kapitlet. Att det bara är ett sätt för den som skriver att komma in i stämningen. Får se hur pass mycket jag får stryka innan det första kapitlet går iväg till HarperCollins för genomgång.

Glad tisdag på er alla!

Kramar

Helena

7
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00