ANNONS

Stenbockens energier

/

Bättre sent än aldrig sägs det ju och nu, äntligen, kom jag fram till datorn. Klockan är över åtta på kvällen och det har gått i ett hela dagen. De sista dagarna av min jul-och nyårsledighet gick till Österrike. En underbar vistelse på ett spahotell och jag känner mig som ny. Nu är det dags att nyttja den fina energin från nymånen i Stenbocken som inföll igår. Långsiktiga planer gällande arbete och hälsa står på min agenda.

Julen använde jag till att plöja mig igenom massor av böcker av John Assaraf. Han är en mästare på kombinationen business och lagen om attraktion. Helt klart min melodi. Jag praktiserar som sjutton. Varje år försöker jag sätta mål som ligger i linje med vad Jupiter gynnar och försöker på så sätt att ”hjälpa” lagen om attraktion lite extra. Kolla vad Jupiter säger om ditt sol- och ascendenttecken i mitt årshoroskop och du kan få god skjuts du också!

Jupiter har, för min del, redan levererat en hel del i linje med vad han lovat. (Jupiter-året ändrade sig i  höstas då han trädde in i Jungfruns tecken,  så han har redan haft flera månader av tid att arbeta med Jungfruns energier.) Jag har Jupiter i det andra huset, vilket antyder att jag kommer arbeta på mina inkomster, tillgångar och att göra det bästa av det jag kan. Det stämmer perfekt med att jag skrivit kontrakt för en ny astrologibok och att jag from imorgon sätter mig ner och börjar skriva den.

Vad har ni andra satt för mål inför året som kommer? Nymånens energier är superbra för att verkligen markera att nu är det dags att lyckas! För bästa effekt, skriv helst ned era mål (de tycks bli mer genomtänkta då) inom det närmaste dygnet och se effekten av det hela inom det kommande halvåret.

Glad, sen måndag på er alla!

Kramar

Helena

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00