ANNONS

Kärleksastro oktober 2015- Väduren

/

Hur många gånger i somras kastade du upp dörren och rymde ut på en promenad eller övernattning hos en väninna för att andas lite och tänka, kära Vädur? Det har varit intensivt så att det förslår men nu börjar det bli lite lugnare. Uranus, alias ”jag-måste-bryta-mig-fri”, befinner sig i ditt eget tecken och något har bubblat under ytan i flera år.

I ett fast förhållande: Du tampas med att vara ”du” och att vara ”ni”. Som singel: hur mycket frihet kan man egentligen kräva av en potentiell partner, redan innan man inlett relationen? Och ” nu väljer jag en partner som ger mig upplevelser som jag aldrig har haft förut”.

Oj, oj Väduren, du har många tankar i ditt huvud just nu!

Datum att notera i oktober:

Det ÄR dags att komma till en nystart i kärlek och att få komma till ro. Starten för hela kalaset är nymånen den 13 oktober. Nymånen äger rum i ditt äktenskapshus, alias ditt hus för seriösa relationer. Nu tar du ett beslut som kommer att färga och påverka ditt kärleksliv under det kommande halvåret. Hur vill du leva i en relation med din nuvarande partner? Om du varit singel och nyligen träffat någon kanske det är dags att presentera din kärlek för världen nu. Med en nymåne i de seriösa relationernas hus, lovar kärleken goda nyheter from 13-23 oktober. Det är balans och harmoni, trots att du troligen håller på dina krav om frihet under ansvar. Det låter nog som ljuv musik även för den kvicke Väduren!

Hemmet och dina känslor kommer fortsatt att stå i fokus när du tänker kärlek, oavsett om du är singel eller gift/i ett fast förhållande. Något tycks skava där, främst vad gäller hur du ska komma i lugn i ditt hem. Minnen från förr stressar på din känsla av att ”äh, jag drar”. Men, Väduren kan missa mycket om han/hon lägger benen på ryggen nu.

Den 27 oktober kommer du till avslut gällande en fråga som rör ditt hem och som påverkar din ekonomi. Kanske är det husförsäljning på gång eller någon form av beslut gällande familje-och hemfrågor som får dina känslor att hamna i ett läge av ”äntligen kan jag slappna av”. Se oktober som en månad då din frihetskänsla visserligen är viktig för dig personligen, MEN, om du bara ska tänka på dig, kommer kärleksrelationerna att bli tuffa. Är du dock, tvärtom, villig att ge och ta lite, har du alla möjligheter att komma vidare till en destination där du känner dig trygg och harmonisk.

Lyckas du inte nå kärlekslugn i oktober så vet då att du i början av november får en fin chans till att läka sår och finna den gyllene medelvägen i kärleksrelationer.

Glad fredag!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00