ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Vattumannen

/

Stora händelser i kärlekslivet väntar dig den 1 juli. Turplaneten Jupiter och kärleksplaneten Venus möts i ditt äktenskapshus. Ett möte med en person, troligen i utlandet, kan få dig att tänka ”han/hon är Mr/Mrs Right”! Eller så är det dags att berätta för världen att du och din partner ska säga ja till varandra, OCH flytta utomlands eller något annat helt oväntat?

Om du har befunnit dig alltför länge i en relation som du känt inte varit rätt för dig kan den 1 och 2 juli likaså se till att ge dig kraft och mod för att gå vidare, ensam, istället. Något bättre väntar.

Den 25 juli- 6 september är det mycket passion och före detta- tendenser på Vattumannens kärlekskarta. Drinkar med ett ex eller omvårdnad av ett redan existerande förhållande? Du bestämmer.

Något du grubblat över och arbetat med sedan årets två nymånar i ditt eget tecken i januari/februari i år, kommer till avslut den 31 juli. Du kommer känna dig fri och lättare för det du bestämt dig för har fött ett nytt du. Nu är det slut på att inte säga vad du känner och hur du vill ha saker och ting!

Bästa datum i månaden: 1 juli, 31 juli.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00