ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Stenbocken

/

Du är redo att visa världen ditt nya förbättrade jag. Hela processen har pågått sedan nymånen som inföll dagarna innan julen 2014. Nu är din transformation fulländad och du är helt redo efter allt arbete du gjort med dig själv och hur världen uppfattar dig. Den 1 och 2 juli tar du steget fullt ut och du känner dig väldigt passionerad. Livet, kärleken och intensiva känslor står på agendan. Den arbetsamme Stenbocken är redo för passion! En hemlig flirt eller inbjudan till en date är vad stjärnorna viskar om. Du och din partner eller date vill gärna hålla er för er själva, som om det ni gjorde nästan är lite tabu.

Känslolivet kan bli enormt intensivt i juli månad. Kanske t  o m lite för mycket för vad du klarar av. Hur mycket ska du egentligen ge en partner i tid och uppmärksamhet? Hur tid är rimlig att du har för dig själv? Vid nymånen den 16 juli tar du nya tag och sätter tonen för vart förhållandet ska ta vägen under de kommande 6 månaderna. Den 25 juli- 6 september, kommer du lägga mycket tid på att fundera över ditt kärleksliv. Det är mycket möjligt att en före detta kärlek är någon som du tänker på mer och mer. Släppa in igen, eller släppa helt och hållet? Beslutet är ditt.

Bästa datum i månaden: 2 juli!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00