ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Skytten

/

Din styrare är tursamme Jupiter därför är det Skytten som får en extra knuff när Jupiter den 1 juli slår sig samman med Venus, kärlekens planet. Det är en av årets stora lyckodagar. Sist ett möte mellan dessa ägde rum var den 18 augusti 2014. Minns du vad som hände kring det datumet? Liknande känslor är nu på väg in i ditt liv igen. Planeterna befinner sig i ditt nionde hus. Skyttens eget hus. En långresa kan föra med sig en mycket intressant kärleksträff och de flesta Skyttar kommer vara mer än vanligt attraherade av främlingar i utlandet. En flirt i Spanien, Mexiko eller Paris står på agendan. Likaså kan en sommarkurs ledas av någon som attraherar dig enormt. Känns väldigt gymnasie-aktigt, jag vet, men ack så härligt!

Om du trodde passion och nyförälskelse var ett minne blott kanske du säger annorlunda efter den 16 juli. En nymåne den 16 juli i ditt passionerade åttonde hus kommer färga de kommande 6 månaderna. En tid för nystart, som du troligen trodde aldrig var möjlig igen, väntar. Det är oerhört starka känslor inblandade; passion, svartsjuka och åtrå. Är du redo?

Under perioden 25 juli- 6 september är du lite förvirrad vad gäller dina planer. Vart är ditt förhållande på väg och vilken är din bästa route? Ta inga stora beslut utan insup istället det som sker kring dig i kärlekslivet. När hösten kommer är du redo för beslut.

Bästa datum i månaden: 1 juli och 16 juli- du kommer älska vibbarna av frihet, utlandskänsla och flirtig kärlek!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00