ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Skorpionen

/

Den 1 juli talar du kärlek! Vart är du och din partner egentligen på väg? Och, om du är singel, vad vill du egentligen med din framtida relation. Håll i hatten när du öppnar munnen bara, du är på ett sanningens humör och kan skrämmas en hel del! Singlar är starkt attraherade av någon som verkar helt annorlunda mot er själva. Skorpioner i fasta relationer vill gärna ut på äventyr, någonstans långt bort, för att njuta av kärleken.

Kärlekens planet, Venus, kommer ta sig en liten time-out under perioden 25 juli- 6 september. Saker och ting lugnar ner sig på kärleksfronten under den här perioden. Det blir mer fokus på att reflektera över kärlekslivet, än att få fart i det. Du och din partner eller date kanske talar extra mycket om hopp och ambitioner för förhållandet under perioden. Ni är inte alltid på samma våglinje, men samtalen ger resultat. Du får reda på det du behöver för att veta åt vilket håll du vill gå.

Bästa datum i månaden: 1 juli. Minns tillbaka till den 18 augusti 2014 och jämför, du har samma tendenser nu som då.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00