ANNONS

Dagsstatus

/

Regnet häller ned. Jag jobbar med korrektur av Fortunata och mailar åt höger och vänster angående olika andra projekt. På något sätt tycks det helt okej att min semester har försenats- det känns inte som sommar just nu. Jag sneglar mycket avundsjukt in på bloggar och foton på Facebook som visar bilder från varma stränder. I år har jag dock valt att satsa på mina drömmar så just nu blir det glass på Djurgården och promenader i Stockholm som blir min semester. Och det är jag inte alls ledsen över. Det enda jag önskar är lite mer sol eller kanske bara blå himmel.

Jag överväger att göra kursen Nätbusiness för självhjälpsindustrin till en nätkurs som man laddar ned i ett kompendium. Hur känner ni som är intresserade? Ni är flera som mailat från andra delar av landet och då skulle alla kunna få tillgång till informationen samtidigt, oavsett var ni bor. Bara en tanke så här mitt i hällregnet.

Nu är det dags för kaffe, annars stannar den här astrologen. :-)

Kramar och glad onsdag till er alla!

Helena

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00