ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Vågen

/

Den 1 juli är det fart i de sociala sammanhangen. Precis som Vågen älskar. Du har stor chans att träffa någon på en fest eller kanske ett branschevent av något slag. Personen du attraheras av är mycket möjligt från en helt annan bakgrund än din egen. Det andas annorlunda, utländskt och spännande! Dagen därpå, den 2 juli ger dig chansen att träffa någon med höga ambitioner i livet. Ditt karriärhus aktiveras. En banktjänsteman, en investerare eller någon med en hög position inom sitt område kan verkligen få dig att känna dig lite extra knäsvag.

Vid fullmånen den 16 juli kommer du funderar mycket över långsiktiga mål i ditt kärleksliv. Vad vill du och vad är troligt att du kan uppnå. Din familj kommer troligen ha starka åsikter om dina planer, om du vädrar dem. Vilka är dina åsikter och vilka är din närmaste familjs? Stå på dig.

En flirt som startade i januari/februari får en chans att blomma ut den 31 juli. Kanske har du och den här personen sneglat på varandra och känt en enorm attraktion men inte kunnat göra något då du eller den andra personen varit i ett förhållande. Nu kan det bli stängda dörrar och vrålpassionerat!

Bästa datum i månaden: 1 och 2 juli. Socialt, glittrigt och kittlande! 31 juli- förälskevibbar!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00