ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Jungfrun

/

Drama och passion står på agendan när juli startar. Fullmånen den 2 juli ger dig fullt fokus på kärleksaffärer, flirt och, ja, just det, drama. Pluto är med i leken och vill gärna blåsa upp något underliggande tema i hela kalaset. Se upp med vad du säger om/när du känner dig som en ballong som fullkomligt exploderar av känslor! Kanske är det alternativt så positivt som att någon du flirtat med ett tag nu ger resultat- dags att ta in på hotell?

Bästa perioden för kärlek är mellan den 18 juli- 31 juli. Kärlekens planet befinner sig då i ditt eget tecken, en period välkända för att ge dig det där lilla extra. Var beredd på att blickar kommer vändas efter dig. Detta är superdagar för ditt kärleksliv även om du mot periodens slut, se nedan, börjar vända dig lite mer inåt.

Från och med den 25 juli- 6 september kommer Venus befinna sig retrograd och du gör klokt i att ligga lågt med viktiga kärleksbeslut. Något från det förflutna letar sig gärna fram och din uppgift är att tänka över vad du verkligen vill, här och nu. När september kommer har du troligen nått klarhet och kan ta beslut.

Bästa datum i månaden: 1, 2 juli- HETT! Och den 31 juli- du får en chans till ett känslomässigt avslut som du behöver.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00