ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Kräftan

/

Kyrkklockor eller skilsmässoansökan? Juli startar med en rivsstart när det gäller din kärleksrelation och hur du relaterar till din partner. Månaden innehåller två dina aspekter: en av årets bästa kärleksdagar, den 1 juli, samt Venus passage genom ditt kommunikationshus. Fram till och med mitten av juli har du inga problem med att berätta för din kärlek hur du vill ha det. En nymåne den 16 juli ger dig en chans till personlig nystart. Som en fågel Fenix som reser sig ur askan, kommer du att visa världen att det är en ny Kräfta som är på väg att träda fram. Antingen du tar steget nedför altaret eller mot ett liv som singel, är det en kraftfull period.

Från och med den 25 juli- 6 september kommer du tänka mycket på ekonomi och finansiella åtaganden. Drar ni jämnt, du och din kärlek? En ex-partner kan komma in i ditt liv igen och du ser över dig själv, dina kärleksbehov och vad du söker i en kärlek.

Bästa datum i månaden: 1 juli och 16 juli.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00